REJTÉLY-MISZTIKA

UFO az 51-es körzet közelében - valódi videó!

Szerző:
Szabó Anna
Te mit éreznél, mikor rádöbbennél, hogy a nyaralás alatt készült videón egy UFO van? Ez történt Sandra Q.-val is, aki utólag vette észre, hogy valószínűleg sikeresen levideózott egy azonosítatlan repülő tárgyat. Nem mellesleg pont Nevadában, az 51-es körzet közelében történt az eset. Elég ok arra a videót megtekintve, hogy higgyünk abban, hogy egy valódi UFO-t örökítette meg? Vagy egy új titkos repülőt teszteltek?

A videó még tavaly egy turista Sandra Q. készítette egy busz ablakából. Éppen Nevadán keresztül utaztak át, július végén. Filmezés közben azt vette észre, hogy valami elképesztően gyorsan elrepült előtte. Azt hitte, hogy csak egy madár vagy valami törmelék. Megpróbált ráfókuszáéni, de az objektum addigra eltűnt.
Mikor Sandra visszanézte a felvételt, akkor döbbent rá, hogy valódi UFO-t filmezett.

A helyszín közel van az „UFO-bázishoz" az 51-es körzethez, de ez önmagában még jelent semmit, hiszen nem azt látni konkrétan, hogy onnan érkezett vagy oda tartott volna.
A videót látva azt már le kell szögezni, hogy az első 20 másodpercben hihetetlenül gyorsan közelít a tárgy. Ez eleve kizár pár dolgot, mint ahogy az alakja is, mert tutira nem egy szuperszónikus madár. Viszont törmelék sem lehet, mert ott élne a légellenállás, ami lassította volna, de ráadásul ez a valami még képes is volt felgyorsulni. A röppályája íve szintén cáfol egy pár teóriát. Maradt az, hogy esetleg földi drónok, de azok elvileg napjainkban még nem képesek ilyen sebességre képesek.

Tehát vagy hihetünk a szemüknek, hogy UFO-t látunk a videón vagy egy eddig ne ismert, a kormány által új repülőt teszteltek?

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL