MÁGIA

Bármit elővarázsolhatsz magadnak! - Tarot kártya mágia

Szerző:
Szabó Anna
Van otthon egy pakli tarot kártyád? Tudtad, hogy nem csak jóslásra, hanem varázslásra is alkalmas? Hívd elő a tarot kártya szellemét és teljesíti a kívánságaidat, mindazt, amin a lapon talál! Válassz szerelmes, gazdag, kalandos, jó egészségnek örvendő szereplőket a lapon és teremtsd meg a lényegét ebbe a valóságba. Nagyon könnyű lesz a folyamat, figyelj, leírtuk neked!

 

A Tarot kártya nem csak simán jóskártya, hanem mágikus kártya amely saját akarattal, világgal, szellemiséggel van megáldva és nekünk ezzel kell együtt dolgoznunk, akár jósolunk vagy varázsolunk vele. Ugye minden lap bír valamilyen jelentéssel. Azt a jelentést képesek vagyunk elő is varázsolni. Tehát szerelmet, boldog házasságot, fényes karriert, egészséget, jólétet, szinte akármit elővarázsolhatunk vele, ami a 72 arkánumban szerepel.

Kellékek

1 pakli tarot kártya

9 db fehér gyertya

Egyéb kellékek (amik a lapon is szerepelnek)

A varázslat menete

Mindig növő vagy teli hold idején, az előidézni kívánt elem megfelelési napján kell végezni a varázslatot. Hogy melyik fogalomhoz (szerelem, pénz, egészség), melyik nap illik, arról itt olvashatsz.

Válaszd ki a lapot, amelyet meg akarsz idézni az életedbe, amelyiknek a tartalmára vágysz. Ehhez persze nem csak a képet kell néni, célszerű a jelentést is ismerni.
Nézd meg alaposan a kártyát. Mi van rajta? Rózsa? Kehely? Búzakalász? Bármilyen más növény? Kenyér? Bor, vagy más ital? Pénz? Amit találsz rajta és úgy véled, teljesíteni tudod, akkor szerezd be és tedd ki az oltárodra. Mindenből elég egy keveset, a lényeg, hogy jelképesen ott legyenek. Mintha csak kiraknád a kártya tartalmát. Ezzel a szimbolikával fogod megidézni a vágyaid tárgyát.

Gyújtsd meg a gyertyákat, és tedd középre a lapot, amit szeretnél.
Hunyd le a szemedet. Idézd fel részletesen magadban a kártyalapot. Gondold át mit kívánsz vele elérni, mire vágysz az életedben.

Ezután tedd jobb a kezedet a lapra, a balt a mellkasodra és mond el az igézetet:

„Hívom a Tarot hatalmas szellemét, megnyitom a mágikus X (a lap megnevezése) lap világát,
Hogy megidézhessem róla, mindazt, mit kívánok.
Tarot kártya szelleme, keltsd életre azt,
Ami ma még csak történet egy papíron,
És legyen életem része az X lap jelentése,
Váljon valósággá még ma kérésem!"

Csukd be a szemedet és képzeld el, ahogy a lapon egy ajtó nyílik, belépsz a csodálatos világába és megkapod, mindazt, amire vágysz. Ott sétálsz benne és az öledbe hullik mindaz jó, amit kívánsz. Találkozol az új szerelemmel, megkapod a vágyott állást, mindezt a tarot csodálatos környezetében. Nyugodtan merülj el ebben a világban és érezd magadénak mindazt, ami benne van.

Végül mondj köszönetet a Tarot kártya szellemének és hagyd meg 7 napig az oltárdíszedet rajta a kiválasztott kártyával.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL