2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 24. - György
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hosszabbítsd meg a gyönyör pillanatait - Taoista szextanácsok

Kuti Melinda

A taoista tantra szexszel, sokkal jobb szerető lehetsz, hiszen megtanulod, hogyan szerezz örömet a párodnak – és magadnak. A tantrikus szexben az aktushoz vezető út sokkal izgalmasabbá teszi azt, ugyanis az érintés titkát megtanulva, hosszabb és gyönyörteljesebb együttléteket leszel képes létrehozni, és meg tudod hosszabbítani a gyönyör pillanatait.

 Alakítsd ki a helyet!

Úgy alakítsd ki, hogy minden érzékszervednek örömet okozzon. A rózsaillat, az ylang ylang és a pézsma serkenti az érzékeket. Gyertyafény és finom zene jöhet, de a mobiltelefon nem!!! Öltözzetek laza, könnyű ruhába, puha anyagba, rózsaszínbe vagy bíborba. Készíts apró falatkákat, hogy az ízlelést is kényeztethesd: csokit, epret, banánt, barackot, szilvát – hogy etetgethessétek egymást. Nem fontos az ágyat használni, remek intim sarkot alakíthatsz ki például sok-sok színes párnával, takarókkal.

Készítsd fel a párodat!

Először csak nézz rá, nézzetek egymás szemébe. Csak finoman érintgesd meg a testét, hogy felébreszd az érzékeit. Könnyen érintsd meg az arcát, a hasát, de most még hagyd ki a mellek és nemi szervek környékét. Aztán jöhetnek a hosszabb simítások, egy mozdulattal, most már egyre közelebb a nemi szervekhez – hagy tudja, mi vár rá.

Készítsd fel magad!

Engedd, hogy nézze, és utánozzon. Nézzetek végig egymás szemébe. Üljetek egymással szembe, de ne érjetek egymáshoz, keresztbe tett lábbal. És fogj bele a Kilenc Virág masszásba. Tedd az ujjad hegyét a mellbimbódra, és könnyedén és spirálosan simogasd, 9 hosszú lélegzet erejéig. Csúsztasd a kezed a bordáidra, és itt körözz 18 lélegzetig. A bordáid alatt 27 lélegzetig masszírozd. Aztán félúton a bordák és a köldök között 36 lélegzetig. Érjen össze a két kezed közvetlenül a köldököd alatt, és finoman körözz a bőrödön 45 lélegzetig. Aztán félúton a köldök és a fanszőrzet között 54-ig, a szeméremcsont fölött 63-ig, a nemi szerveket pedig 72-ig. És végül a végbélnyílás és a nemi szervek között 81 lélegzetig. Aztán pihenjetek, egymás mellett fekve, de még mindig nem érve egymáshoz.

Készítsétek fel egymást!

Ülj a partnered háta mögé, a melled és a hasad érintse a hátát, a lábadat tedd az ő lába mellé kívülről. Ismételd meg az egész Kilenc Virág masszázst, de most vele. Pihenjetek egy kicsit, aztán cseréljetek helyet, és most ő masszírozzon végig téged, ugyanúgy.

A vágy gerjesztése

Üljetek egymásnak háttal, érezd, hogy hozzád ér a csípője, és mindketten rakjátok egyik kezeteket a szívetekre, a másikat a nemi szervetekre, kezdjetek el finoman előre-hátra hintázni. Lassan, nem túl messzire dőlve, ráhangolódva a légzésetek ritmusához. Ha sikerült egy ritmusba kerülni, kezdjétek el masszírozni a (saját) melleteket, nemi szerveteket. Az a lényeg, hogy a ritmusotok harmóniában maradjon. Ha valamelyikőtök elragadtatná magát, lassítson le. Lassíthatsz, ha nagy, egyenletes levegőt veszel, ha az előre-hátrahintázást körkörös mozgássá változtatod. Még mielőtt elérnéd a csúcsot, mindenféleképp lassíts le. Ehhez ugyan gyakorlat kell – inkább előbb lassíts, mint hogy késő legyen. Vagy csak engedd megtörténni, aminek történnie kell, aztán legközelebb kezdjétek elölről.

A vágy erősítése

Egymással szemben üljetek, keresztbe tett lábbal, hogy a térdetek összeérjen. Egyik kezed a szíveden, a másik a nemi szerveden. Ringatózz előre-hátra, és közben nézzetek egymás szemébe. Előrehajláskor belégzés, hátrahajláskor kilégzés. Úgy időzítsd, hogy te akkor lélegezz be, amikor a párod kifújja a levegőt. Ha ez sikerült, kezdd masszírozni a melledet és a nemiszervedet. Nézz rá, ahogyan a nemiszervét simogatja, nézzen ő is rád. A szívedről a kezedet tedd az ő vállára. A csúcshoz közeledve együtt lassítsatok le. Érezd, ahogy a vágy, mint a hullám, jön és megy. Csendesedjetek le, és ülj a párod ölébe.

A tantrikus kapcsolat

Mindegy, hogy van-e már erekciója. Ahogy együtt mentek végig a tantrikus kapcsolaton, a behatolás úgyis megtörténik. Tedd a jobb kezét a hátadra, a lapockáid közé, a bal keze tartsa a popsidat. A középső ujja odasimulhat a résbe az ánuszod fölött. A te bal kezed a lapockái közé megy, a jobbod a pénisze fölé. Csodálatos energia-kapcsolat jöhet létre, ha pont a gerincét simítod a lapockái között. Ebben a pozícióban (ez a yab-yum, vagy maithuna) a szeméremcsontja pont jó helyen lesz a klitoriszodhoz képest, és a csakráitok is egy vonalba kerülnek, Nézzetek egymás bal szemébe, és csókold meg. Egymás kilélegzett levegőjét szívjátok be, miközben előre-hátra ringatóztok. Ha ez megy, érintsétek össze a nyelveteket. Így minden szinten egymáshoz vagytok kapcsolva, testben, elmében, lélekben egyaránt. Aztán a ringatózás hagy alakuljon vadabbá.

A csúcspont

Ahogy közeledik a csúcspont, mindketten csukjátok be a szemeteket, és a másik háta közepén lévő kezeteket mozgassátok a koponya alapjának irányába. Ha lassítani akarnál, lassítsd a hintázást, ne a másik kifújt levegőjét lélegezd be, hanem fordítsd félre a fejed, és vegyél friss levegőt. Kis pihenő után folytathatjátok, és újra kezdhetitek, amíg csak nem vagytok készen az orgazmusra. Ahogy érzed a villámcsapásszerű összerándulást a testedben, szorítsd össze a fogad, és az érzést vezesd el egészen a fejedig, egy pontba, valahol a fejtetőd és a koponya alapja közé, tartsd vissza a lélegzeted, tartsd meg itt az orgazmust. Aztán engedd el, és csillapodj le.

Visszavonulás

Maradjatok maithuna pozícióban, míg mind a ketten vissza nem tértek a valós világba, míg a szíved és a légzésed le nem csillapodik. Nézzetek egymás jobb szemébe. Simogassátok egymás arcát, vállát, nyakát, lassan, finoman váljatok szét. Ereszd le a kezedet az oldalára, az övé követi a tiédet, maradjatok így egy pár pillanatra, mielőtt finoman felemelkedsz az öléből, és le nem ülsz vele szemben.

Búcsú

A taoista filozófiában minden emberek közötti szex a Jang, az égi erők, és a Jin, a Föld ereje közti szent egyesülés. Ahogy most ültök egymással szemben, adjátok meg a tiszteletet a hétköznapokba való visszatérésnek is. Érintsétek össze a térdeiteket, ahogyan kezdtétek. Tedd a jobb tenyeredet a bal térdére, és ő hagy rakja a kezedre a bal kezét, tenyérrel lefelé. Érezd a kapcsolatot kettőtök között, majd engedd el. A fizikai kapcsolatot is, húzódj messzebb. Ülj egy kicsit a saját helyeden, csukott szemmel. Ha kész vagy, nyisd ki a szemed és köszönjétek meg egymásnak, amit épp megosztottatok.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...
$( document ).ready(function() { $("#main_SC_TBlock").insertBefore("#fb"); });

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mindent megpróbáltál, de semmi nem segít? - Ezt tedd a fogadra és a fájdalom azonnal elmúlik!

Mindent megpróbáltál, de semmi nem segít? - Ezt tedd a fogadra és a fájdalom azonnal elmúlik!

Egy egyszerű mosollyal sok mindent kifejezhetünk. Megmutatja az élet örömét, a szimpátiát, az őszinteséget, sőt az udvariasságot is. A mosoly önbizalmat és önbecsülést tükröz. Ám a szép mosolyhoz óvnunk kell fogainkat. Valójában, ha a fáj a fogunk, mosolyunk, fájdalmas vicsorgásba torzul. Hogy visszanyerd a mindennapok örömét, megszabadulj a fájdalomtól, fedezz fel egy gyors megoldást!

Tovább »
Ha megoldod ezt a 4 rejtvényt, akkor egy észkombájn vagy

Ha megoldod ezt a 4 rejtvényt, akkor egy észkombájn vagy

Elsőre könnyűnek találhatod ezt a 4 feladatot, de ha komolyabban kezdesz foglalkozni velük, akkor rá fogsz jönni, hogy nem is olyan egyszerűek. Ahhoz, hogy megfejthesd őket, alaposabban szemügyre kell venned a feladványokat és nagy figyelmet fordítani a részletekre. Mert néha egészen apró dolgokon múlik a siker! Ne hagyd, hogy egy kis figyelmetlenség álljon a sikerélményed útjába!

Tovább »
Mit látsz meg először a képen? - Megmutatja rejtett gyengeségedet

Mit látsz meg először a képen? - Megmutatja rejtett gyengeségedet

Személyiségünknek egyaránt vannak erős és gyenge oldalai is. Bár ezt nehéz beismerni, de jó, ha tudjuk, hogy mi is a gyengepontunk. Nem lehetük minden területen kiemelkedők, van, amiben jók vagyunk és van, amiben nem. Van, aki például túlságosan hamar elveszti a türelmét, míg más túl érzelmes.  Nézd meg a képet, és derítsd ki a személyiséged gyenge oldalát.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép