REJTÉLY-MISZTIKA

Miről ismerhetsz fel egy valódi boszorkányt?

Szerző:
Szabó Anna
Miről ismerheted fel azt a valódi, régifajta boszorkányt, amelyik nem egy netes oldalon vagy a tévében hirdeti magát? Mutatunk néhány trükköt, boszorkány biztos jelet, amelyből tutira kiderülhet, hogy a személy, akire gyanakszol boszorka-e vagy sem! Aztán nehogy magadra ismerj a jelekből…

Bár manapság egyre inkább divatba jött a boszorkányság, és számos nő – és férfi? – hirdeti magát szolgálatkészen vagy minimum fel akarja hívni magán az utcán a figyelmet. Köszönhetően a jó propaganda jellegű sorozatoknak és filmeknek. Ám vidéken és bizonyos régiókban, az az igazi boszorkányoktól még mindig tartanak vagy nagy becsben tartják őket. Attól függően milyen szándékúk. Ha ártó, gonosz személyként tartják számon, aki éjszaka megnyomja a férfiakat és tönkreteszi a termést vagy a gazdaságot, az egyértelműen gonosz. Ám segédkezik a szülésnél, gyógyításban, jövendöl, akkor mindjárt más a szitu és jónak tartják.

Ha úgy érzed, kétségeid vannak a szomszéd nénivel, az unokatesóddal, az új ismerősöddel, akárkivel kapcsolatban – sőt, talán magaddal szemben is – akkor vesd be valamelyik trükköt vagy gyűjts bizonyítékokat a leírtak alapján és leszűrheted ki az igazi boszorkány! Kezdjük azzal... bármilyen szokatlan, nem mindennapi dolgot produkál, teremt a szavaival, hangosan prófétál és beválik, bármilyen megmagyarázhatatlan kunsztja van, akkor már eleve esélyes, hogy az...

1. Szúrós tekintet. Tudod, amikor úgy érzed a vesédbe lát vagy majd elsüllyedsz tőle.Ezekkel a szemekkel bizony akármit képes kiolvasni belőled, sőt, akár különös dolgokat is tehet...
2. Összenőtt szemöldök. Bár mivel ma már a legtöbb hölgy még vidéken is divatozni próbál, ezért még egy igazi, igényes boszorkány is magához ragadja a szemöldökcsipeszt, hogy frizurát varázsoljon a bozontjából.
3. Megbukik a boszorkánytorta próbán! Nem valami édes marcipán különlegességre gondolok, hanem az általunk készített boszorkánytortára, ami a leleplezésére szolgál. A boszorkány által megátkozottak vizeletéből, rozsból készített ínyencséget egy kutyának kell odaadnunk. A boszorkánytorta elrágásának minden pillanata borzasztó kínokat okoz a boszorkánynak, aki sikít és fájlalja magát. Aztán rosszabb esetben meg te fogod az állatvédőktől kapott számlát, meg az „átkozottak" rosszalló nézését.
4. Gyanús anyajegyek. Kutassunk bőrhibák, furcsa anyajegyek, különös testi jegyek és formák után.
5. Óév és újév fordulóján elvásott, lyukas vagy kifejezetten e célra átfúrt kanálon keresztül meg lehet látni a boszit.

6. Ha magában beszél. A boszorkányok szívesen motyognak maguknak, – meg a magányos vénasszonyok - akkor, ha egyedül vannak – vagy csak mi nem látjuk, kihez beszél - vagy mások otthonából lépnek ki. A boszorkányvadászok szerint ilyenkor mormolják el átkaikat és varázsigéiket.
7. Szent György napján a keresztúton különösebb előkészületek nélkül is megmutatkozik az általában állat-alakot öltő boszorkány, akit ártalmatlanná lehet tenni egy rávetett gatyamadzaggal. Sőt, ha ezen a napon kifordított ruházatban, tizenegy és éjfél körül a lucernáskertbe tévedünk, biztosan megláthatjuk az ördöngösöket.
8. El tudja mondani a Miatyánkot? Ha nem, akkor természetesen boszorkány, de ha igen, akkor sem lehetünk biztonságban, mert az is megeshet, hogy az ördög engedte a boszorkánynak, hogy elmondhassa, így attól még bűnös.
9. Álljunk háttal a viharnak szétterpesztett lábakkal és fejjel lefelé nézzünk keresztül. Vagy a ruhánkat a fonákjáról felhúzva is láthatóvá válik a "másik" világ, a természetfeletti lényeivel együtt.
10. Ha valahonnan elindul a gyanúsítottunk, számoljuk a lépéseit és a kilencedik után, amíg a lába a levegőben van, egy gombostűt kell a földbe szúrni. Így ha valóban boszorkány, maradásra kényszeríti


11. Macskája van. Egy nő háziállattal eleve gyanús, főleg ha még fekete macskája is van. Ha csak a szomszéd macskájának is köszön, akkor szintén nagy a baj. Minden esetban az állat a familiárisa vagyis a segéde.
12. A miséző pap előtt sem marad titok a boszorkány kiléte, mivel úrfelmutatáskor hátat fordít az oltárnak, kiesik a kezéből az ostya vagy egyéb módon bakizik, hívja fel magára a figyelmet a misén.
13. Luca napján számos módszer van arra, hogyan szúrjunk a boszorkányt. Például ha megkarcolod a kilincset, az éjféli mise után meglátod ugyanazt a karcolást a boszorkányon. Vagy tűzz fokhagymát a hajadba vagy a kalapodba, és aki megdicséri, az kétségtelenül boszorkány.
+1 Többször házasodott, mint egyszer? Minél többször házasodtál, annál gyanúsabb vagy... mert a boszorkányok nagy férficsábászok!

 

rejtély misztika boszorkány
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL