KÖZÉRZET

Reggeliundoritisz - Az amerikai gyerekeknek nagyon nem jönnek be az európai reggelik

Szerző:
Szabó Anna
Kellett már életedben olyan ételt lenyelned, amit inkább a falhoz vágtál volna? Akkor tudni fogod mit éreztek azok az amerikai gyerekek, akik egy felmérés keretei között jó pár európai stílusú reggelit kipróbálhattak. Az eredmény magáért beszél, egyszerűen látnod kell a reakcióikat!

 

Bizonyára te is voltál már úgy gyermekkorodban, hogy erősen próbáltad nem visszatenni a tányérra azt, amit már erőszakkal letuszkoltál a torkodon a szülői akarat hatására? Akár emlékszel, akár nem, hogy akkor mit éreztél, most újra átélheted azokat a nosztalgikus perceket.

Az amerikai gyerekeknek a legkevésbé sem jön be az európai reggeli a felmérések szerint. De kár is erről írni, egyszerűen látnod kell azokat a reakciókat, amikor megkóstolták a koreai, holland, finn, lengyel, brazil, vietnámi reggeliket.

Annyi szent, hogy a kávé nem gyere be. De volt olyan is, amelyiket még csak megkóstolni sem akarták, és valóban, néhol szinte mozogni látszott az étel. Az pedig, hogy mit ettek, még nagyobb rejtély volt a számukra, mint ahogy az is, hol vannak a fentebb elsorolt országok...

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL