EZOTÉRIA

Mire vesztegeted el az idődet? - A misztikus órajóslatból megtudod

Szerző:
Szabó Anna
Rettenetesen szaladnak a napjaid és úgy érzed, nem jutott időd szinte semmire? Alig csináltál ma valamit? Vagy túl sokat és még sincs eredménye? Esetleg úgy véled, hogy szaladnak az éveid és nincs látszata? Bárhogy is legyen, minden bizonnyal egy kicsit te is szoktad pocsékolni az idődet, de ha megtudod mire, akkor be is szabályozhatod azt, hogy ne mehessek kárba a napjaid!

 

Az sosem baj, ha időnként kikapcsolódunk, szünetet tartunk és vannak napok vagy órák, amikor csak magunkkal foglalkozunk vagy olyan tevékenységet űzünk, - akár másokkal együtt - amiknek nem haszna, hanem szórakoztató jellege van. Vagyis tudni kell élni, mulatni, szórakozni. Ám azt is tudni kell, mikor van itt az ideje a munkának, a kötelezettségeknek és a komoly dolgoknak. Ha azt tapasztalod, hogy szörnyen gyorsan telik az időd, de nincs eredménye, látszata és azt érzed, hogy semmire sem jut időd, biztos lehetsz benne, hogy valamire elvesztegeted az idődet. Azzal pedig csak akadályozod magad az előrehaladásban, a fejlődésben, mindenben. Járj utána mire megy el a drága időd és fogd meg jól, hogy arra jusson belőle, amire igazán fontos, és hogy haladhass!


Egyszerűen válaszd ki az órát, amelyik a leginkább passzol az egyéniségedhez és már tudhatod is, mi vagy ki rabolja el az idődet!

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL