2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A legjobb kutyás-macskás műsorok, amikből megtanulhatunk bánni kedvenceinkkel - szerintünk

Wadolowska Balogh Orsolya

Időnként problémás, agresszív, nehézkes, szófogadatlan a kutyád vagy a cicád? Vagy csak szeretnél tudatos gazdi lenni és megtanulni bánni vele? Érdekel az egyed fejlődésük, hogy miért olyanok, amilyenek? Csapj le programajánlónkra, amelyekben olyan műsorokról olvashatsz, amelyben konkrét kiképzést arról, hogyan bánj az állatoddal!

Műsorok kutya és macska gazdiknak,

Műsorok kutya és macska gazdiknak,

Cesar Millan a csodálatos kutyadoki avagy a Kutyákkal Suttogó (National Geographic Channel)

Agresszív, félénk, ideges a kutyád? Néha már a sírba kerget? Valaminek a megszállottja? Állandóan csak játszana? Vagy egyszerűen csak szeretnéd elmélyíteni vele a kapcsolatodat és jobban megérteni őt?

Cesar Millan műsora méltán kiérdemelte, hogy a top lista élén álljon. Egyszerűen minden kutyatípust tud kezelni, mindegyiket megbírja szelídíteni és a legmakacsabb nyavalyással is szót ért idő után. Mi a titka?

Akarat és kitartás. Így érte el, hogy nem mondott le a vágyáról és ő lett a világ legjobb kutyakiképzője. Kitanulta a szakma csínját-bínját és megtanulta „megszólítani” a kutya igaz természetét. Bármilyen kutyafajtát képes kezelni. Számos szervezetnek segít, saját kutya pszichológiai rehabilitációs központja van, ahol természetesen példamutatóan bánik a saját négylábúival is, és igen, mindemellett megtanítja a hétköznapi embereit, hogyan, miként bánjanak a kutyáikkal. Hihetetlenül hasznos és apró trükköket lehet eltanulni tőle a tévén és könyvein keresztül, amitől nem csak nekünk, de a kutyánknak is jobb lesz. Egyszerűen meg kell tanulnunk falkavezérnek lenni.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen sötét erők közelednek feléd és milyen formában? - A Mágikus Varjak Tarot kártyája elárulja

Milyen sötét erők közelednek feléd és milyen formában? - A Mágikus Varjak Tarot kártyája elárulja

Ha választhatnál, hogy csak bekövetkezzen egy kellemetlen esemény, vagy inkább tudj róla előre, hogy felkészülhess, mit választanál? A Mágikus Varjak Tarot kártyája képes felfedni előtted a közelgő negatív eseményt, ha valóban tudni szeretnéd. Nem kell mindjárt szörnyen baljós dolgokra gondolni, de így akár még egy kisebb bosszúságot is elkerülhetsz! Ha kíváncsi vagy, akkor húzz egy lapot!

Tovább »
10 szörnyű haláleset, amiket a szellemek számlájára írtak

10 szörnyű haláleset, amiket a szellemek számlájára írtak

Egy szellem halálra rémített egy terhes nőt, míg egy másik egy kisgyermeket. Egy nyughatatlan kísértet pedig megfojtja azokat, akik a sírköve közelébe mentek. Több olyan rejtélyes eset is történt, ahol annyit tudhatunk biztosan, hogy egy szellemet kapcsolnak a misztikus gyilkosságokhoz és balesetekhez. Máig nem került pont ennek a 10 szörnyű halálesetnek a végére.

 

Tovább »
Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Mi vár rád a zodiákus ciklus második felében? - Megmondja a személyes éved száma

Szeptember az a hónap, amikor a 12 zodiákus feléhez érkezünk, és erőteljesen uralkodik a 9-es szám vibrációja. A számmisztika szerint ez az egyetlen hónap, amikor fokozottak az energiáink. Igen ám, de mi történik ezt követően? Hiszen ha a zodiákust vesszük alapul, még csak a ciklus felénél járunk. Tudd meg, mi vár rád a ciklus második felében!

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép