ANGYALISKOLA

Így kerüld el a közelgő nehézségeket ősszel! - Nagy Őszi Angyali Rituálé

Szerző:
Szabó Anna
Nyakunkon az ősz. Ha nem az iskolapadba kerültél vissza, akkor a munkahelyedre vagy legalábbis beindul aktívan az élet és fel kell kötni a nadrágodat. Vagy a munkakereséssel kell szembesülnöd? Bármilyen nehézség, feladat, kihívás várjon is rád, a Nagy Őszi Angyali Rituálé megkönnyíti a dolgodat és tálcán kínálja neked az akadálymentes hónapokat!

Ha szeretnéd biztosítani az őszi hónapjaidat, hogy minden flottul fog menni a munkahelyeden, az iskolában, a családi életben, akárhol, végezd el a Nagy Őszi Angyali Rituálét, és akkor tényleg biztonságban is érezheted magadat a kihívásokkal szemben. Könnyebben fogod venni az érkező akadályokat, sokkal nyugodtabb leszel és az angyalok bölcsességével oldod meg majd az elég gördülő helyzeteket.

Kellékek

3 db zöld gyertya

Őszi virágok: körömvirág, árvácska, liliom, őszi kikerics, krizantém, de akár az őszbe hajlok levelek és termések is jöhetnek

Füstölő: zsálya, ciprus vagy tömjén

Készíts olaj keveréket ezekből: fahéj, gyömbér, citrom, fenyő, szerecsendió

Sárga, narancssárga vagy aranyszínű ásványok

Egy pohár vörösbor

Só/Kötél

A varázslat menete

Növő hold idején, pénteki vagy szombati napon végezd a rituálét fürdés után. Tedd az őszi virágokat az angyal oltárodra. Ugyanígy díszítsd az ásványokkal és bármi mással kedved szerint, amelynek az ősszel kapcsolatos színe van.

Az elkészített olajkeveréket is tedd egy tálban az oltárra a vörösborral együtt.

Szórj magad köré vagy fektesd le körben úgy a kötelet, hogy majd lebírj feküdni az angyaloltárad előtt. Végezetül gyújtsd meg füstölőt és a három gyertyát és mond:

„Fényem van a sötétséggel szemben,
És egy angyal, akit úgy hívnak Torquaret,
Erőt és védelmet ad nekem az őszre."

Most igyál pár kortyot a borból és folytasd:

„Bármi is érkezzen felém,
Tudni fogok harcolni vele,
Nem lesz akadály, amit ne győznék le."

Két ujjaddal nyúlj az olajba és érintsd meg vele a homlokodat és jelentsd ki:

„Védettséget élvezek, számomra minden könnyű lesz."

Végül nincs más dolgod, mint hogy lefekszel az oltárod elé. Kulcsold össze ujjaidat a mellkasodon és lélegezz nagyokat. Az se baj, ha elalszol, a cél az, hogy feltöltődj a megidézett erőkkel, hogy testedbe és lelkedbe beépüljön a Torquaret nyújtotta erő és energia.

Miután úgy érzed feltöltődtél, csak rajtad áll, mennyi ideig marad meg a díszítés az angyaloltárodon, de agy éjszakát feltétlenül adj neki.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, angyali útmutatásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL