Napi horoszkóp - 2015-09-01

Kos

Kedves Kos! Vigyáznod kellene az indulataidra. Hajlamos vagy túllőni a célon, ha a fejedbe veszel valamit. Túlságosan konok vagy ahhoz, hogy belásd, nem mindig neked van igazad. Energia túltengésedet próbáld valami hasznos házimunkára fordítani!

Bika

Kedves Bika! Hangulatos, nyugodt időszak köszönt most rád. Partnereddel remekül megértitek egymást és sikerült tisztázni egy régóta szőnyeg alá söpört problémát. Kiegyensúlyozottnak érezheted magad, ha nem csak magadra gondolsz egy-egy döntésednél.

Ikrek

Kedves Ikrek! Túlságosan hullámzó a hangulatod ma. Jobban teszed, ha elhalasztod a fontosabb üzleti döntéseket, vagy ha ez elkerülhetetlen, akkor légy nagyon megfontolt és körültekintő, semmiképp se hamarkodd el álláspontod kialakítását!

Rák

Kedves Rák! Különös, ambivalens érzések zúgnak most benned. Egyik pillanatban ehhez kapsz, másikban már ahhoz. Próbáld meg összeszedni magad és jobban koncentrálni a feladataidra. Csalódáshoz vezethet, ha nap végén úgy érzed, megint elfelejtettél valamit.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma nem leszel könnyű helyzetben. Olyan kérdések elé állít az élet, amire nem fogsz tudni azonnal válaszolni. Sokáig kell majd rágódnod ezen, és ez sok mindent felbolygathat majd benned. Hamarosan feltöltődsz majd energiával, és szellemileg is nagyon aktív leszel.

Szűz

Kedves Szűz! A lehető legjobb ez a mai nap üzleti ügyletek bonyolításához, hiszen ma képes vagy nagyon tisztán és logikusan gondolkodni. Gyorsabban felfogod az összefüggéseket, mint általában és érzéseid most egyáltalán nem befolyásolják döntéseidet.

Mérleg

Kedves Mérleg! A mai nap legyen a pihenés napja. Mindenképpen próbálj időt szakítani egy kis lazulásra, ezzel megsokszorozhatod a hét többi napjára tartalékolt energiáidat. Ha megfelelő időt fordítasz magadra, sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Sikeres napot könyvelhetsz el magadnak. Egyre jobban tudsz előre haladni feladataiddal. Önmagaddal szemben sem leszel már annyira kritikus, és ez a felszabadultság nagyon pozitívan fogja befolyásolni a munkavégzésedet.

Nyilas

Kedves Nyilas! Remekül érzed magad bőrödben, és környezeted is pozitívan reagál erre. Jó híreket kaphatsz, vagy kitűnő lehetőségekkel találkozol. Egy dologra azonban vigyázz! Ne kerüljék el figyelmedet a részletek, és ne akarj mindent egyszerre megoldani.

Bak

Kedves Bak! Lendületben vagy, és úgy érzed, szerencsésen alakulnak ügyeid, főleg, ha mindent a saját kezedben tarthatsz. Légy határozott és ne hagyd, hogy valaki átvegye az irányítást. Sok örömöt okozhat ma neked egy rég nem látott ismerősöd.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ne ijedj meg, ha úgy érzed, mérföldkőhöz érkeztél, és döntened kell merre tovább. A legjobb, amit tehetsz ebben a helyzetben, hogy nem próbálsz ellenállni a változásoknak, és kicsit hagyod, hogy sodorjon az ár. Hamarosan a megfelelő elágazásban találod majd magad.

Halak

Kedves Halak! A mai nap a gondolatoké, és érzéseké, amik teljesen lekötik a figyelmedet. Hajlamos lehetsz túlzottan elforgácsolódni, felőrlődni miközben megemészthetetlen gondolatokkal küzdesz. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak, vagy rábeszéljenek olyan dologra, ami magadtól eszedbe sem jutna!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL