REJTÉLY-MISZTIKA

Démoni megszállás az Ammons családnál

Szerző:
Szabó Anna
Akár az X-akták egyik epizódja is lehetne ez a hátborzongató eset. Több mint 800 oldalnyi hivatalos jelentés támasztja alá az Ammons család kálváriáját. A paranormális pokoljárásuk 2011-ben kezdődött, mikor elköltöztek az Indiana állambeli Garybe. Újdonsült otthonukat több mint 200 démon és ártó szellem vette birtokba, akikkel szemben mindenki tehetetlen volt.

A rettegés háza

Ammonsék egy átlagos amerikai család. Latoya Ammons 3 gyermekével, valamint édesanyjával élt közös háztartásban. Soha semmi különös nem történt velük, egészen 2011 novemberéig - ekkor ugyanis új otthont béreltek. A beköltözés után nem sokkal elkezdődtek a furcsábbnál furcsább események. A decemberi hideg ellenére hatalmas fekete döglegyek kezdtek rajzani a ház körül, ám ez csak a kezdetnek bizonyult, mert onnantól kezdve a házban a megmagyarázhatatlan események mindennapossá váltak. Az éjszaka közepén folyamatosan különös hangok és hangos léptek zavarták fel a békésen alvó családot - ez rendszerint a pince felől jött. Az ajtók önálló életet éltek, maguktól kinyíltak és bezáródtak, árnyékok tűntek fel a lakás minden pontján. Vizes lábnyomokra a padlón és elviselhetetlen forróságra is volt példa.

Ezzel viszont a „betolakodók" nem elégedtek meg, az újabb célpont a család volt. A gyerekeket folyamatosan rettegésben tartották. Latoya egy alkalommal kisfiát egy szekrényben ülve találta, amint az egy másik „fiúval" beszélgetett. Az anya semmit sem látott, de csemetéje szerint ott volt. Diskurzusuk tárgya pedig nem más volt, mint a halál - történetesen az, hogy milyen érzés, mikor megölik őt. Olykor láthatatlan erők lökték le a kanapéról, vagy préselték őket a falhoz. A gyermekeket megszállták és sok estben fordult elő, hogy démoni hangokon beszéltek, vagy éppen a falon másztak.

(Latoya Ammons)

A legbizarrabb esemény 2012. március 10-én történt meg, melynek a náluk vendégeskedők is szemtanúik voltak. A nagymama, Latoya, valamint a vendégek a kislány éktelen sikoltozására lettek figyelmesek. Amit akkor láttak, valószínűleg soha nem felejtik el. A gyermek az ágy fölött lebegett és csak hosszas küzdelem árán sikerült őt az ágyba kényszeríteni. Ez volt az utolsó csepp a pohárban és Latoya úgy döntött, kezébe veszi az irányítást. Médiumokhoz, és a helyi lelkészhez fordult. A látók szerint a házat több mint 200 ártó démon uralja. Azt tanácsolták, hogy állítson oltárt a házban, és zsályát égetve próbálja kifüstölni a betolakodókat, ám mindez hatástalannak bizonyult. Egy katolikus pap, Michael Maginot atya ördögűzési ténykedései sem váltották be a hozzá fűzött reményeket. Az események nem szűntek meg és a hatóságok is vizsgálódni kezdtek az ott zajló mindennapinak nem nevezhető történésekkel, valamint a családdal kapcsolatban.

A vizsgálatok eredményei

A gyermekvédelem is bekapcsolódott, mert felmerült, hogy a gyermekek testén keletkezett sérüléseket esetleg az anyjuk okozta. Ez az elmélet megdőlt, mivel saját szemük láttára, az egyik gyerek szemgolyója teljesen befordult és egész egyszerűen felsétált a falra, közben pedig idegen hangon azt ismételgette, hogy mindenkit megöl a szobában. A szakember és a kórteremben lévő nővér egyöntetűen azt állította, hogy mindez igaz, és pontosan így történt. Ez a hivatalos jelentésükben is így szerepelt. A pszichológus is tanúja volt a gyerekeket bántó lények támadásainak. Rongybabaként taszigálták őket és a falhoz repítették áldozataikat. Az egyik fiú más hangokon szólalt meg és hátrafelé sétált fel a falon, majd átfordult és leszállt a lábára.

A rendőrségi jelentések sem voltak mentesek a különös események leírásától. A család védelme érdekében járőrök figyelték a házat éjjel-nappal. Ennek köszönhetően készülhetett el az a bizonyos fotó, ami alátámasztja a történetet. Nem tartózkodott senki a házban, mégis egy alakot véltek felfedezni az ablaknál. A rend szorgos őreinek elmondása szerint este egyáltalán nem tudtak a háznál megmaradni. Charles Austin rendőrkapitány, több mint 35 éve van a pályán és beszámolója szerint sokat tapasztalt már, de ilyen kísérteties jelenségeket még soha nem látott. „Soha nem hittem a démonokban és a szellemekben, de most már hiszek" - állította Ő is alátámasztotta a család által elmondottakat a helyszínen látottak és hallottak alapján. Ezek a hivatalos dokumentumok napvilágra kerültek, melyben egyértelműen leírják a szakemberek, hogy a házban és a családtagokkal történő események természetfelettiek. Nincs rá ésszerű magyarázat.

 

Mivel a médiumok és az ördögűzések sem szabtak gátat a démonok garázdálkodásának, Latoya úgy döntött, hogy elköltöznek. A háznak új bérlője van, aki nem tapasztalt semmi különöset. Reméljük, ez így is marad!

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL