EZOTÉRIA

Kik adják meg a szerencsédet? - A személyes szerencseérméd elárulja!

Szerző:
Szabó Anna
Honnan ered a szerencse? Hogy juthat hozzá az ember? Kikhez vagy mikhez kell folyamodni, ha kicsit többet szeretnénk belőle? Ha választ szeretnél kapni ezekre, akkor itt a remek alkalom, hogy a titkos támogatóid sugallatta által megismerd a személyes szerencseérmédet!

 

Annyit mindenki bizonyosan tud, hogy a szerencséért nem mi vagyunk a felelősek, hanem rajtunk kívül álló erők uralják, osztják és rendelkeznek felette. Mi pedig bevethetünk érte mindenféle szerencsét hozó kabbala tárgyat vagy elvégezhetünk néhány varázslatot is. De pontosan kitől, kiktől ered az a szerencse? Hiszen, ha ezt tudnád, akkor célzottabban tudnál rá hatni! Sőt, mi lenne, ha annak a tudásnak a birtokában lennél, hogy kik adják személyesen a te szerencsédet! Most ezt tudhatod meg a személyes szerencseérmédtől!


Amint megtudtad ki ő, csak intézz hozzá egy fohászt, imát, varázslatot, vagy szerezz be hozzá hasonló szerencsetárgyakat - akár pont egy ilyen érmét -, és már élvezheted is az áldását! Hogy ez mit jelent? Potya pénzeket, biztos anyagi helyzetet, új munkahelyet, fizetésemelést, új szerelmet, jó egészséget, bármit, amihez jól jön egy kis szerencse!


A legjobb, ha behunyod hozzá a szemedet és a sorsra bízod magad – ahogy a szerencsénél az szokás -. De még jobb, ha húzol egy kártyalapot, és máris megtudod, kik adják a szerencsédet!

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL