LELKIPATIKA

Hála - A mindennapi varázspálcád

Szerző:
Szabó Anna
Láttad a Titok című filmet? Vagy olvastad a könyvet? Rhonda Bryne ezoterikus írónő írta. Nagyon szeretem Rhonda könyveit, különösen A varázslatot, amelyben megmutatja nekünk, hogy a hála a mindennapi varázspálcánk, amely megváltoztathatja az életünket.

A hála a legjobb barátunk a mindennapi életben, mert mindig kéznél van, azaz mindig elérhető és sosem hagy cserben. Életünkben minden nap találkozunk kisebb-nagyobb problémákkal, amelyet nekünk kell megoldanunk. Ilyenkor tud a mi legnagyobb hasznunkra lenni a hála, azaz a hála-gyakorlat. A lényege az, hogy minden nap írj össze 10 olyan dolgot, amiért hálás vagy. Mert minden nap van valami vagy valaki, amiért, vagy akiért hálás lehetsz. Hálás lehetsz a szüleidért, a szerelmedért, a munkádért, azért, hogy egészséges vagy, egy jó kirándulásért, ételért és italért, tehát mindenért.

Ha a hála erejét a vonzás törvényével ötvözöd, akkor magad is meg fogsz lepődni, hogy az emberek, a körülmények és az események automatikusan újrarendeződnek, még pedig oly módon, hogy elérd mindazt, amit el szeretnél érni. A hála tehát az egyetemes törvény alapján működik. Ez irányítja az egész életedet. A vonzás törvényének értelmében, amely Univerzumunk minden energiáját meghatározza, egyetlen atom keletkezésétől kezdve a bolygók mozgásáig, „hasonló a hasonlót vonzza". Tehát bármit is gondolsz, és bármit is érzel, azt magadhoz vonzod. Azaz valahányszor hálát adunk, ellenhatásként mindig kapunk valamit. Amit kapsz, az mindig egyenlő mértékű lesz az általad érzett hálával. Ez azt jelenti, hogy a hála hatása beindít egy ellenhatást, vagyis kapni fogsz. És minél mélyebb és őszintébb hálát érzel, annál többet kapsz.

 

Nem tudhatod előre, hogy hogyan fognak megoldódni a problémáid (egészségügyi, anyagi, párkapcsolati stb.), és nem is a te feladatod ezt kitalálni. A te dolgod mindössze annyi, hogy olyan hálás legyél, amilyen hálás csak tudsz lenni, és köszönetet mondj nem csak azért, amid van, hanem azért is, amit akarsz, úgy, mintha már el is érted volna. Ha ezzel meg vagy, hagyd, hogy megtörténjen a varázslat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL