Napi horoszkóp - 2015-08-24

Kos

Kedves Kos! Szorult helyzetbe kerülhetsz. Előmeneteledben fordulat következik be, és nem tudod, hogy örülj, vagy félj tőle. Bizonyos jelekből arra következtetsz, szeretnének megszabadulni tőled, biztosat persze nem tudsz. Arról sem, hogy partnerednek mi a szándéka veled? Ma nehezen ismered ki magad a karrieredet érintő kérdésekben és a szívügyekben.

Bika

Kedves Bika! Ma újult erővel látsz munkához. Merész ötleted támad: elgondolásaidat, időbeosztásodat, kötelezettségeidet számítógépre viszed, és így mindig naprakészen tudni fogod, mit kell tenned. Persze ahhoz, hogy ez valóban így legyen, rendszeresen be kell táplálnod a gépbe az adatokat. Sziszifuszi munka az biztos, de hamarosan busásan megtérül.

Ikrek

Kedves Ikrek! Néha kénytelen vagy elviselni azt a cseppet sem kellemes helyzetet, hogy rólad döntenek, de a kimenetelre persze semmilyen befolyásod nincs, még csak meg sem hallgatnak. Sajnos nem tehetsz mást, mint hogy bízol a döntéshozók tárgyilagosságában. Estére kedvező változás áll be hangulatodban, amiben része lehet egy kedves látogatónak is.

Rák

Kedves Rák! Jól indul a hét, legalábbis munkahelyi gondjaid megoldódni látszanak. Lehet, hogy kapsz egy új feladatot, amely új ötleteket ad az élet egyéb területeire vonatkozóan is. Erőd mindenesetre megduplázódik, könnyedebbnek érzed magad, mint az utóbbi napokban. Este menj moziba, kapcsolódj ki, pihenj. A film után menjetek kedveseddel vacsorázni.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ki korán kel, hamarabb láthat a munkához. Így már délelőtt zúg a fejed a sok információtól, amit rád zúdítanak. Jó lesz lazítani a gyeplőn, mert erődre még igen sokáig szükséged lesz. Ne sajnálj magadtól egy munkahelyedtől távol elköltött ebédet. Egy kellemes kerthelyiség lombos fái alatt legalább az evés ideje alatt kapcsolódj ki.

Szűz

Kedves Szűz! Amennyiben nyugodt lesz ez a nap, olyan csendesnek ígérkezik az egész hét. Azt a kevés munkát, ami vár a nap folyamán, nem zavarja meg semmilyen jelentős esemény. Sőt még a telefon is kegyes hozzád, hiszen nem csörög, de azért jó, ha kéznél van. Számos esetben kihúzott már a csávából, igaz, hogy legalább ugyanannyiszor cserben is hagyott.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nemcsak azért vágsz bele a munkába, mert megszólal a lelkiismereted, azért is, mert azt vallod, hogy addig kell tenni valamit, amíg jólesik, vagy kedved van hozzá. Örömmel tölt el, hogy megerőltetés nélkül elvégeztél mindent, és még mindig nem érzed, hogy vissza kellene mondanod a vacsorameghívást, hiszen egy cseppet sem vagy fáradt.

Skorpió

Kedves Skorpió! Hosszan tartó sikeres periódus elé nézel, ha nem a logikát, hanem megérzéseidet veszed elő, az eszed helyett szívedre hallgatsz. A sikerek ne szédítsenek meg, mert még messze vagy a céltól. Hosszú menetelésre van szükség ahhoz, hogy elmondhasd, közel jársz az önkiteljesedéshez. Nem rajtad múlik, ha nem haladhatsz úgy, mint szeretnéd.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma nem, vagy csak keveset kell foglalkoznod a munkával, emiatt eleinte nem is tudsz mit kezdeni magaddal. Szabadidődet hasznosan is eltölthetnéd. Lelki nyavalyáiddal nem szükséges törődnöd. Nem is jut rá időd, ha felhalmozódott elintézetlen ügyeid, családi kötelezettségeid és saját ügyes-bajos dolgaid közül elintézed a legfontosabbat.

Bak

Kedves Bak! Egy váratlan telefonhívás fellelkesít, ráébreszt fontosságának tudatára. Környezeted kitüntető figyelemmel fordul feléd. Szakmai jó híred, tekintélyed tovább erősödik. Nincs értelme halogatni, érdemes belevágni egy tanfolyam szervezésébe. Akadna jelentkező bőven, a leírtak okán. El kell döntened, mi az, amivel végül is foglalkozni akarsz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma inkább csak elvolnál, mint bab a fazékban. Szeretnéd, ha alaposan meghányhatnád-vethetnéd a minapi ajánlatot. Környezeted azonban lyukat beszél a hasadba, mindenképpen próbálnak rávenni, hogy vállalj el valamilyen megbízatást. Gondosan ügyelsz arra, hogy az elhangzottak még csak meg se érintsenek: egyik füleden be, a másikon meg ki.

Halak

Kedves Halak! Miért nem kezdesz minden hetet így? A beteljesült szerelem napja ez. Kitartó igyekezeted, odaadó hűséged, gyengéd figyelmességed végre elnyerik méltó jutalmukat. Nem gondolsz már az álmatlan éjszakákra, a reménytelen sóhajokra, az ügyetlen próbálkozásokra… Ma valami más kezdődik, valami új, valami csodálatos… Azért vigyázz ígéreteidre!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL