Rakd egyensúlyba a szervezetedet spirulinával

 

Mi a Spirulina?


A Spirulina egy kék-zöld alga, mely nevét a spirálos alakjáról kapta. A szükséges tápanyagokat figyelemreméltóbb koncentrációban tartalmazza, mint az ételek, növények, gabonák vagy gyógynövények.


Mit tartalmaz a Spirulina?


A legtöbb proteint tartalmazó élelmiszer, több mint 60% emészthető, növényi fehérjét tartalmaz. A Spirulina tele van különleges fitonutriensekkel, mint a fikocianin, poliszacharidok és szulfolipidek, melyek támogatják az immunrendszert, jó eséllyel csökkentik a fertőzések, a rákos megbetegedések és az autoimmun betegségek kockázatát. Természetes karotinoidokban, antioxidánsokban gazdag, ami elősegíti a sejtek egészségét és csökkentheti a rák kialakulását. Klorofillt tartalmaz, ami elősegíti a szervezet méregtelenítését. Tartalmaz továbbá vasat, nyomelemeket és ritka esszenciális zsírsavakat.


Mi a különbség a Spirulina és a Chlorella közt?


A Chlorella, egy zöld mikroalga, mely tápláló étel, de nem rendelkezik olyan vírus- és rákellenes, valamint immunrendszer stimuláló tulajdonságokkal, mint a Spirulina. A Chlorella sejtfalai emészthetetlen cellulózból állnak, épp úgy, mint pl. a fű, míg a Spirulina sejtfala összetett fehérjékből és szénhidrátokból áll, a Chlorella telített zsírsavakat tartalmaz és összes zsírtartalma relatíve magas.


A Spirulina biztonságos alga?


A Spirulina igen különleges a kék-zöld algák közt, mivel biztonságos használatának igen hosszú története van. A mai Mexikó területén élt aztékok már ötszáz évvel ezelőtt fogyasztották. Az afrikai tavak közelében élő bennszülöttek napjainkban is fogyasztják. Az utóbbi 20 évben, a világ minden táján emberek milliói élvezték biztonságos étrend-kiegészítőként. Az ENSZ és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a gyermekek számára is biztonságos és tápláló élelmiszerként javasolja a Spirulinát.


A Spirulina valóban az egyik legnagyobb terméshozamú élelmiszer a világon?


A Spirulina több tápanyagot képes biztosítani hektáronként mint bármely más élelmiszer. Hektáronként hússzor több fehérjét biztosít, mint a szója, kétszázszor annyit, mint a szarvasmarha. Azzal, hogy több Spirulinát termesztünk, segíthetünk megállítani a természetes erdők utolsó darabjainak kivágását. Azzal, hogy beépítjük a saját életünkbe, részt vehetünk a bolygónk egészségének megőrzésében.


Hogyan használ a Spirulina az emberi szervezetnek?


A Spirulina az összes olyan tápanyagot tartalmazza, melyre az emberi szervezetnek szüksége van. Ezek bármelyikéből kialakuló hiány veszélyeztetné a szervezet megfelelő működését. Már elérhető néhány szakértők által értékelt tudományos publikáció arról, hogy a Spirulina képes gátolni a vírusok szaporodását, megerősíteni mind a sejt- mind az immunrendszert, valamint képes visszafordítani és gátolni a rákot.

Rendeld meg itt >>>

 


Létezik tudományos bizonyíték a fentiek alátámasztására?


Igen. Tudósok, a világ minden tájáról - Japánban, Indiában, Európában, Oroszországban és az Egyesült Államokban - kutatják a Spirulina jelentőségét és azt, hogy hogyan és miként ilyen hatékony a Spirulina az emberi és állati szervezetre nézve. Több száz tudományos publikáció tárja fel, hogy a Spirulina és egyedülálló fitonutriensei hogyan támogatják az immunrendszert és javítják az egészséget.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL