SZEX, SZERELEM

4 dolog, amitől még jobb lesz a szex

Szerző:
Szabó Anna
A jó szex a hozzáállásban rejlik, nem pedig a technikában. Néha csupán valami másfajta mozgás kell az aktus jobbá tételéhez, mert így javul a szeretkezés minősége. Ha az alábbi 4 fontos kritériumot betartod, biztos lehetsz benne, hogy eddig soha nem látott vizekre evezhetsz.

Érintsétek meg egymást

A test egyetlen nagy erogén zóna. A legtöbb pasi annyira beindul a női test látványától, hogy mindjárt a lényegre tér: le a bugyit, és azonnal turkálni kezd. Fontos azonban, hogy a simogatás ne csak a nemi szerveket, a melleket és a feneket érintse, vagy legalábbis ne ez legyen az első lépés. Kezeitek járják be az eddig elhanyagolt területeket is, hogy a szeretkezés intenzívebb legyen. A lábfej például nagyon érzékeny az érintésre. Hogy meglásd, mennyire igaz ez a szabály, legközelebb próbáljatok meg úgy szeretkezni, hogy fél óráig nem érintitek meg egymás erősebb erogén zónáit – meg fogtok lepődni!

Bátorítsd a partneredet

A szeretkezést eléggé el tudja rontani az, ha közben egyfolytában aggodalmaskodsz valamin. Ne mondj olyasmiket, hogy „Ez nekem túl sokáig fog tartani", vagy „Ez nem fog menni", inkább vidítsátok fel egymást bátorító megjegyzésekkel, például „Ezt élvezem, csináld csak, ameddig jól esik".

Élj a pillanatnak

Szeretkezés közben minden gondolatot űzz el a fejedből, és koncentrálj az öt érzékedre. Ha úgy érzed, hogy elkalandoztak a gondolataid, gyorsan hozd vissza őket.

Soha ne hasonlítsd össze a szeretőidet

A mostani képességeidet a múltbeli partnereid mellett szerezted, de a mostaninak nem kell hallania a tanulmányaidról. Arra koncentrálj inkább, hogy a technikádat még jobbá tedd a mostani partnereddel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL