Ganoderma a magas vérnyomás, az agyi- és szívpanaszok szolgálatában

 

A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű „gyógynövényként" tekintenek a ganodermára. Ez az első úgynevezett „gyógyhatású készítmény", amely még hosszútávon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít a betegségek hatékony megelőzésében.

1.A magas vérnyomást, az általa okozott fej- és vállfájást, valamint az érelmeszesedést is javítja.


Mr. Isao Tani tanulmánya, Kinki Egyetem Orvosi Kutatóintézet
A kísérleti alanyok túlnyomó részben magas vérnyomással küszködtek. A vérnyomás területén jelentős javulást tapasztaltunk. Az egyik beteg kezdő értéke (180/96 Hgmm) három hónap után 126/94 Hgmm-re csökkent. Ilyen jelentős javulást nagyon ritkán tapasztalunk vérnyomáscsökkentő gyógyszer alkalmazása nélkül.


Néhány nőnél, akiket érelmeszesedéssel kezelnek, a páciensek vérnyomása három hónap alatt 158/77-ről 128/67-re csökkent. A koleszterinszintjük szintén javult, 269-ről 242-re (megj.: mg/dl-ben mérve, a nálunk szokásos mmol/l helyett).


Egyes betegeknél a magas vérnyomás fej- és vállfájással jár együtt. Az õ vérnyomásuk egy hónap alatt 151/78-ról 118/72-re csökkent, és megszűnt a fejfájásuk is.Több olyan beteg tapasztalt javulást mindkét területen, akik magas vérnyomásra és fájdalmakra is panaszkodtak.


A fenti eredmények alapján látható, hogy a ganoderma eredményesnek bizonyult a magas vérnyomású betegeknél. Vérnyomáscsökkentő gyógyszerek alkalmazása ilyen esetekben csökkentheti a szisztolés nyomást, azonban nincs hatással az diasztolés nyomásra. A ganoderma kivételes tulajdonsága, hogy mindkét értéket csökkentheti.


2.Miért hatásos a ganoderma a szisztolés és az diasztolés vérnyomás esetében is?


Dr. Shigere Yuji a Kinki Egyetemről hat magyarázattal szolgál arra, miért eredményes a ganoderma alkalmazása a szív- és érrendszeri betegségek esetén:


a. Hozzájárul a magas vérnyomás beállításához.
b. Emeli a kórosan alacsony vérnyomást.
c. Megakadályozza az érelmeszesedést, csökkenti a koleszterinszintet.
d. Megakadályozza a trombózist, feloldja a vérrögöket.
e. Mérsékli a vérnyomáscsökkentő szerek mellékhatásait.
f. Vérnyomáscsökkentő szerekkel történő együttes alkalmazása esetén csökkentheti a vérnyomást.


A rák, a hirtelen halál és az erek elzáródása többé nem jelent veszélyt a szervezetre.


3. Az agyi érelzáródás, szívinfarktus, agyvérzés és angina pectoris (koszorúér-betegség) esetén is hatékony


Mr. Ueraba Kioshi tanulmánya, Kinki Egyetem


A ganoderma szedése csökkentheti a fenti betegségek súlyosabb tüneteit, hagyományos kezelés nélkül. A fenti esetek között volt egy páciens, akinél két esetben is érelzáródást diagnosztizáltunk a jobb agyféltekében. (A legjobb eredményt a ganoderma és az Urokinase együttes szedésével érte el.) A betegnél végül teljesen megszűnt a mozgáskorlátozottság.


Egy részlegesen bénult, agyi érelzáródástól szenvedő beteg szabadon tudott mozogni a ganoderma szedését követően. Szabad zsír- és ß-lipoprotein-értékei visszaálltak a normális szintre.


A ganoderma fogyasztása a szívbetegekre is jó hatással lehet. A ganoderma más szerekkel történõ együttes szedése jobb eredményekkel járhat. Mindemellett, mivel a fenti betegségek nehezen gyógyíthatók, jobb rendszeresen ganodermát szedni, hogy eleve megelőzzük a kialakulásukat.

Hol találhatsz ganoderma termékeket?

Semmi más tennivalód nincs, mint rendelj egy-két nagyszerű DXN terméket a webáruházból a termékek menüpontban vagy regisztrálj és juss hozzá törzsvásárlói áron a termékekhez!

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL