A gyógynövények királya az egészséged szolgálatában

 

A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű „gyógynövényként" tekintenek a ganodermára. Ez az első úgynevezett „gyógyhatású készítmény", amely még hosszútávon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít a betegségek hatékony megelőzésében.


Hagyományos Kínai Gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a lingzhi-t. Már a legelső kínai gyógyszerkönyvben, Shennong gyógynövénykönyvében is a legmagasabb minőségű "gyógyszerek" közt szerepel, melyek még huzamosabb ideig történő fogyasztás esetén sem okoznak mérgezést és nincs semmilyen káros mellékhatásuk. Ugyanebben a műben 6 színváltozatát írják le, melyekről mára kiderült, hogy külön gombafajok.


A vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.


Indiában "rasayan" - nak is nevezik - egy különleges életelixír, amelynek egyedülálló hatása van az emberi szervezetre nézve: szellemi és fizikai táplálék egyben. A világon talán tíz ilyen gyógynövény létezik, amelyből az egyik a ganoderma.


Próbáld ki a ganodermát, és állítsd az egészséged szolgálatába!

Rendelj egy-két nagyszerű DXN terméket a webáruházból a termékek menüpontban vagy regisztrálj és juss hozzá törzsvásárlói áron a termékekhez!


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL