SZEX, SZERELEM

7 tipp, hogy tökéletes legyen az első randi

Szerző:
Szabó Anna
Összehozott benneteket a sors. Mindegy, hogy interneten, bevásárlás közben, vagy éppen a munkahelyen – a lényeg, hogy megbeszéltetek egy randit. A randizás nem könnyű dolog, az első randi pedig egyenesen fájdalmas is lehet. Fontos, hogy mindig önmagadat add, és társaságodban a pasi is jól érezze magát. Tippjeink segítségével könnyebben veheted az akadályokat.

Titkon szervezd meg

Tudjuk, hogy általában a spontán dolgok sülnek el a legjobban, ám van, amikor muszáj előre gondolkodni. A partnerednek természetesen nem kell tudnia róla, hogy kész tervvel mész a találkára, elég, ha úgy irányítod a dolgokat, hogy azok a megfelelő mederbe terelődjenek. Szervezd meg tehát előre, hogyan mész el a randira és onnan hogyan jutsz majd haza. Így nem csúszhatnak ki a kezedből a dolgok olyan könnyen, és ha netán a pasi életben nem is olyan szimpatikus, mint ahogyan lefestette magát, illetne nem jól alakul a randi, bármikor leléphetsz. Mivel nem tudja, hol laksz, a rosszul sikerült randiból nem lesz rémálom, amikor a pasi felbukkan az ajtóban.

Ne játszd meg magad

Az első találkozás elég stresszes dolog mindkettőtök számára, és nyilván nem szeretnél csak azért egy olyan randiban ragadni, amit nem élvezel, mert úgy érzed, hogy végig kell játszanod a szerepedet. Tegyél meg mindent azért, hogy nyugodt és magabiztos legyél, és mutasd meg neki, hogy ki vagy valójában.

Semmi olyat ne vegyél fel, amit nem érzel kényelmesnek

Ez a nagy színház továbbfejlesztett változata. Az első benyomás nagyon fontos, és ha nem érzed magad jól abban, amit viselsz, akkor az már nem is te vagy. Az első randi anélkül is okozhat kellemetlen pillanatokat, hogy percenként a ruha szegélyét kelljen lehúzgálnod, vagy alig kapnál levegőt, mert szorít az öv.

Ne csak magadról beszélj

Persze, te vagy a világon a legérdekesebb ember, és neked van a legérdekesebb életed, de nem így van ez mindenkivel? Azok a legérdekesebb beszélgetőpartnerek, akik nem csak magukról beszélnek, hanem kérdéseket is tesznek fel a másikról.

Étteremben lehetőleg ne pörköltet rendelj

Ha jófej a pasi, és rögtön az első randin vacsorázni invitál, ne rendelj nehezen ehető ételeket, bármilyen jól is készítik azon a helyen. Ha úgy kell fogyasztanod a fogást, mint egy malacnak, akkor leeszed magad, és egész este azon fog járni az agyad, hogy milyen piszkosnak érzed magad.

Nem a pszichológusnál vagy

Ha az expasidról, az exférjedről, vagy a csúnya válásodról beszélsz, még akkor is szánalmasnak fogsz tűnni, ha te vagy a legintelligensebb ember a világon. Ha pedig a pasit kérdésekkel bombázod a volt nőiről, az nyomulósnak és tolakodónak tűnik. Inkább könnyed témákról csevegjetek.

Legyél udvarias és figyelmes

Nem számít, mennyire unalmas a pasi. Nincs annál rosszabb, mint amikor állandóan másfelé néz az, akivel randizol, vagy el kezd nevetni, amikor a nagymamád temetéséről beszélsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL