MÁGIA

Idegen varázslat hatalmának megtörése

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed, mintha valaki befolyásolni próbálna téged mágia segítségével? Átkot, rontást szimatolsz a levegőben? Nem jól alakulnak mostanában a dolgaid és szokatlan rosszulléteket tapasztalsz? A biztonság kedvéért vagy magáért a bizonyosságért, végezd el ezt a varázslatot és szabadulj meg a rád nehezedő idegen varázslattól!

Betolakodót érzékelsz? Szinte érzed, hogy el vagy átkozva? Valaki rosszat akar neked? Ha érzed magadon az idegen mágia befolyását, hogy valaki ártani vagy manipulálni szeretne téged, végezd el ezt a varázslatot és már búcsút is inthetsz a zavaró személynek!

Kellékek

1 db fekete gyertya

1 üst vagy fazék

víz

A varázslat menete

Fogyó hold idején, szombati napod végezd el ezt a ceremóniát.

Helyezz egy termetes, fekete gyertyát az üstbe vagy a lábosba, de mindenképpen hőálló edény legyen. A gyertya legalább 3-5 centiméterre álljon ki az üstből, és meleg méhviasszal vagy egy másik fekete gyertya anyagával rögzítse a gyertyát, nehogy felboruljon.

Az üstöt, vagy az edényt töltsd fel friss vízzel egészen a pereméig és ügyelj rá, hogy a kanócot egyetlen csepp víz se érje. Tehát végül a gyertyából 3-5 centiméter áll ki a vízből.

Mielőtt belefognál, meditálj rá, hogy mire készülsz. Lebegjen a cél a szemed előtt, hogy megakarod törni az idegen hatalmat, ami rád szállt utána gyújts meg a gyertyát. Vizualizáld az ellenséges varázslatot, amint a fekete gyertya lángjában ég. Koncentráld a lángba az összes rossz érzésedet, a negatív erőket. Lásd, ahogy a testedről, a szellemedről a lángba árad vissza.

Egyszer csak a gyertya ellobban, fénye sercegve kialszik, mert érintkezik a vízzel. Ebben a pillanatban hárult el a rontás, a varázslat, mert a kihunyó lánggal együtt megszűnik a rád küldött varázslat.

Most már nem kell vizualizálnod semmit, csak nézd, amint a füst elillan, és ezzel az ártalmas szándék is tehetetlenné válik.

A vizet öntsd egy földbe ásott gödörbe, esetleg egy tóba, vagy közeli folyóba. A maradék gyertyát pedig temesd el mélyen a föld alá.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL