Napi horoszkóp - 2015-08-14

Kos

Kedves Kos! Remekül mennek a dolgaid, pompásan érzed magad. Kicsit tán túlzottan is büszke vagy sikereidre, és ez bonyodalmakat okozhat. Észre sem veszed, hogy irigységet ébresztesz környezetedben, akik nagyon szeretnék „letörni a szarvaidat”. Éberséged is lanyhul, mindig későn kapsz észbe, és ezzel nem várt bajokat zúdítasz a fejedre.

Bika

Kedves Bika! Ma már megízlelheted végre lankadatlan fáradozásod megérett gyümölcseit. A munkában és a szerelemben egyaránt sikeres vagy, panaszra egyáltalán nincs okod. A boldogság ily foka csupán keveseknek adatik meg. Mindent helyénvalónak érzel, ami természetes is. Kedvesed persze rajongva szeret, efelől sem lehetnek tehát kételyeid.

Ikrek

Kedves Ikrek! Úgy tartják az Ikrekről, hogy kicsapongó természete miatt alkalmatlan a házasságra. Az Ikrek-feleség, vagy -férj hamar megismeri a féltékenység kínzó érzését, és nem is alaptalanul. Most mégis szerencséd van, mert a következő hetek csendesen telnek. Egy időre lelépsz a színpadról, nem játszol szerepet. Csak önmagad adod.

Rák

Kedves Rák! Nem csilloghatsz minden nap kényed-kedved szerint. Időnként munkálkodhatnál többet is azért, hogy elnyerd például a családod bizalmát. Nem szereted a szívós munkát, soha nem is szeretted, épp ezért olykor kelletlenül látod el otthoni teendőidet és a házimunkát. Ezért ma meg is kritizálnak, és igazat kell adnod a bírálóknak.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha már mindenkiben csalódtál, keress egy Ikrek jegyében született partnert, hátha egy időre megnyugszol. De ha mégis inkább felüdítő párviadalokra vágysz, ebben sokat segíthet egy Nyilas, vagy egy másik Oroszlán. Vagy már más mellett döntöttél? Tanulmányozd át este horoszkópot, ez segíthet majd a kölcsönös megértésben.

Szűz

Kedves Szűz! Milyen is lehetne ez a kellemes, nyári nap? Az elvégzett munka után mielőbb szabadulj ki a négy fal közül. Töltsd a nap hátralévő részét a szabadban! Szerelmed értékelni fogja ezt a programot. Elragadtatásában csodás bókokkal, felelőtlen ígéretekkel halmoz el. Nem árt, ha ezeket az ígéreteket később megismételteted vele.

Mérleg

Kedves Mérleg! Mintha süket fülekre találna a baráti intelem. Nem vagy hajlandó meghallgatni senkit az ügyben, hisz már döntöttél. Sajnos rövid idő alatt kiderül, hogy makacsságod nem vezetett sehová: mindent elrontottál. Erre szokták mondani: edd meg, amit főztél! Sajnos ilyen és hasonló dolgokkal sűrűn találkozol önfejűséged miatt.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ne hagyd megint rábeszélni magad arra, hogy este otthon házimunkákkal foglalatoskodj, vagy elmaradt munkáidat pótold be. Vegyél egy új ruhát, készíttess új frizurát, és szépen sminkeld ki magad. Hívd el barátaidat szórakozni, vesd bele magad az éjszakába. Ma még azt is megengedheted magadnak, hogy egy kicsit kimaradj.

Nyilas

Kedves Nyilas! Amit olyan nagyon akartál, végre sikerült elérned, megkapnod. De most már nem is tudod, hogy igazán kell-e ez, akarod-e. Döntened kellene, hiszen csak egy szavadba kerül. Könnyen megbánthatsz most másokat, de legalábbis csalódásokat okozhatsz. Mégis a mérlegelésnél csak a saját megérzéseidre, érdekeidre légy tekintettel.

Bak

Kedves Bak! Nincs baj, csak néha elveted a sulykot. Új ismeretséged azonban felvillanyoz, és ez pillanatnyilag jó hatással van rád. Ma féltékenyen őrködsz azon eredmények felett, amelyeket a magadénak mondhatsz. Ne tedd ezt, mert kicsinyesnek hathat a viselkedésed, pedig ez nem jellemző rád. Este menj el egy jó vendéglőbe kedveseddel!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az otthoni érzelmi viharok közepette időd sem volt munkádra figyelni. Holott hivatásodban az elmúlt napokban ismét elismeréseket kaptál – és ez ma sem lesz másképpen. Örülnél is a sikereknek, ha a tűzhely békéjét helyre tudtad volna állítani. Mindenesetre próbáld meg ismét! A munkahelyi gondokat hagyd most magad mögött.

Halak

Kedves Halak! Ma sok minden eldőlhet. Még te is, ha nem vagy kellőképpen óvatos. Sok fáradsággal megtakarított pénzeid könnyen idegen zsebbe vándorolhatnak, tőkéd egyik napról a másikra kámforrá válhat. Ha viszont minden a terveid szerint alakul, számos olyan nyomasztó tehertől szabadulsz meg, amellyel eddig mit sem tudtál kezdeni.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL