SZEX, SZERELEM

A leggyakoribb női vágyálom - Ismerős?

Szerző:
Szabó Anna
A nők többsége folyamatosan fantáziál, és ezekbe a fantáziaképekbe még az is belefér, hogy „megerőszakolják" őket. Persze nem a szó szoros értelmében, hiszen merőben más, ha ezt a partnere teszi. Játsszátok el élőben is fantáziád jeleneteit, meglátod, mennyire élvezni fogjátok mindketten.

Neked miért jó?

A „biztonságos erőszak" nagyon gyakori női vágyálom – de annyira távol áll az igazi erőszaktól, hogy nevetséges lenne annak nevezni. Szenvedélyes és erőteljes, de sohasem erőszakos vagy fájdalmas, mert mindig te irányítod a dolgokat, még akkor is, amikor arra „kényszerít" a pasid, hogy engedelmeskedj neki.

Miért lesz jó neki is?

A férfiak számára általában tabu a fizikai bántalmazó szerepe. Kedvesed azonban igencsak imádni fogja, hogy ártalmatlan módon kiélheti mély, ősi vágyait is, és nem fogják érte megbüntetni.

Bevetési terv

Te meztelen vagy, rajta pedig utcai ruha van (a sötét öltöny például a „rejtélyes idegen" típusú elemet is magában foglalja). A hálószobában vagy, és egy egész alakos tükör előtt csodálod a testedet – a szemeddel és a kezeddel egyaránt. Ő mögéd lopózik, letakarja a szemedet a kezével, és azt mondja: „Csss! Nem foglak bántani, de meg kell tenned mindent, amit mondok." Te jéggé dermedsz, és úgy csinálsz, mintha rettegnél. Nem tudod, mit tegyél, mert tudod, hogy úgyis legyőz, ha szökni próbálsz. Ő megvárja, amíg lenyugszol és a légzésed újra szabályos lesz. Te közben érzed a bőrödön a ruhája durvaságát – és ez furcsa módon felizgat.

Halk, sokat mondó hangon elmondja, hogy el kellene húznod a függönyt éjszakánként, mielőtt levetkőzöl. Ő már hetek óta figyel téged, és miközben nézett, fantáziálgatott rólad és maszturbált – ezalatt pontosan tudta, hogy meg kell kapnia téged. Tudja, hogy a barátod még órákig nem jön haza, és más sem siet a „megmentésedre". Te továbbra is mozdulatlanul állsz. Kétségbe vagy esve – szeretnéd, ha valaki megmentene, de szexuálisan felizgat a gondolat, hogy valaki annyira kíván, hogy képes mindent kockáztatni érted. Egy szót sem szólsz. Ő továbbra is mögötted áll, az egyik kezével takarja a szemed, a másikkal pedig megsimogatja a melledet, a hasadat, a nyakadat és a combodat. Nem tudod, hogyan reagálj. Érzed, hogy a tested el kezd válaszolni az érintésre, és közben tudod, hogy ezt nem volna szabad csinálni.

Érintés, becézgetés

Miközben megérint, elmagyarázza, hogy miket akar veled csinálni – és mindezt nagyon részletesen. Úgy tűnik, pontosan tudja, mi izgat fel téged, és pontosan úgy beszél, ahogy szeretnéd – akár izgatóan és csábítóan, akár durván és szókimondón. Amikor úgy érzi, hogy kezdesz elgyengülni, leveszi a kezét a szemedről, és te látod őt a tükörben, a kezével a melleidet simogatja, a szájával pedig a nyakadat csókolgatja. Még annál is szexibben néz ki, mint amiben reménykedtél. Az ellenállásod egyre gyengébb, de nem hagyod, hogy megtudja, hogy mennyire felizgatott. Amikor már kezdesz ellazulni, ő gyengéden a hátad mögé húzza a kezed, az egyik kezével összefogja a csuklóidat, a másikkal pedig folytatja a felfedezést.

A tükörben végig a szemedbe néz, és tudni akarja, hogy tetszik-e neked, amit csinál. Eleinte rázd a fejed, és mondd, hogy nem. De ő azt mondja neked, hogy nincs más választásod; a markában tart téged.

Ellenállás! Ellenállás?

Ellenállsz mindennek, amivel próbálkozik – legalábbis eleinte. Utána hagyod, hogy folytassa. Nem vagy hajlandó beismerni, hogy felizgatott, de a tested elárul. Már készen állsz a szeretkezésre. „Gyerünk már, te is akarod" - suttogja, miközben addig nyalogat, érint és simogat, amíg már nem bírod tovább. Végül hagyod, hogy beléd hatoljon. Feladod a harcot, és hagyod, hogy elpárologjon a kezdeti ártatlanságod – ráadásul olyan orgazmusod lesz, hogy a szomszédok biztos, hogy átdörömbölnek a falon.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL