MÁGIA

Így tedd féltékennyé a párodat, ok nélkül! - Féltékenység-tükör varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed a párod nem elég féltékeny? Hiányolod a régi vagy a talán sosem volt tüzet a szeméből? Szeretnéd, ha kicsit jobban féltene, jobban kinyilvánítaná az érzéseit irántad? Ültess egy kis félténységet a párodba ezzel a varázslattal, hogy egészségesebb és ismét tüzesebb legyen a kapcsolatotok! Mert ahol van féltés, ott van szerelem és szenvedély!

A féltékenység alapvetően egy természetes és egészséges dolgok tud lenni, hiszen a másik iránt való érzéseinket, ragaszkodásunkat tükrözi, amely motiváló erővel ruház fel bennünket, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk valaminek a megszerzéséért és megtartásáért. Persze akkor szokott ebből baj lenni, mikor átesik az ember a ló túloldalára és elvakultam, megrögzötten lesz féltékeny.

Na de mi van a másik féllel, akire a féltékenység esik? Általában mindenki szereti és titokban jól esik, ha féltékenyek rá, mert az egyfajta elismerést jelez. Szerelemben pedig azt, hogy szeretik, szükség van rá és ragaszkodnak hozzá. Szintén az egészséges keretek között, mert az már nem jó, amikor megpróbálnak valakit megfojtani a szerelmükkel.

Tehát, miről szól a féltékenység-tükör varázslat? Egy picike és egészséges féltékenységgel ruházza fel az adott személyt. Mert mely hölgynek ne esne jól, ha a párja szemében egy kis zöld fényt lát? Szeretjük tudni, hogy szeretnek minket. Márpedig, ha úgy érzed, párod nem elég féltékeny és nem aggódik érted, hajlandó vagy azt hinni, hogy tán nem is szeret. Hozd vissza belé ezzel az egyszerű varázslattal a tüzet!

Kellékek

1 piros gyertya

Piros rúzs

Fénykép a párodról

Tükör

Piros ragasztószalag

A varázslat menete

Pénteki napon és növő hold idején végezd ezt a varázslatot.

Gyújtsd meg a gyertyát és a piros szalaggal kösd a tükörhöz a párod képét. Rúzsod ki a szádat és közben képzeld el azt, ahogy a párod féltékeny lesz és ez miben nyilvánul majd meg. Utána nézz a tükörbe és mond: „Ellenállhatatlan vagyok, és még mindig bolondulsz értem." Majd csókold meg a párod képét. A csók után pedig mond azt: „Minden okod meg van arra, hogy félts engem, mert kívánatos, gyönyörű és túl jó vagyok."

Ezzel el is küldted az üzenetet a fejébe.

Égesd le a gyertyát és a képet a tükörrel együtt tedd egy központi, ám de nem látható helyre, ahol gyakran tartózkodtok együtt. Tartsd meg egészen addig, amíg elegendőnek ítéled meg párod féltékenységét.

Hamarosan a párod a féltékenység jeleit fogja produkálni, de ne aggódj, mert egészséges mértékben fogja tenni, ám számodra az mégis kellemes érzés lesz!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL