LELKIPATIKA

10 spirituális tipp anyagi helyzeted javítására

Szerző:
Szabó Anna
Ha gyors javulást szeretnél elérni az anyagi helyzetedben és a pénzhez való hozzáállásodban, akkor fogadd meg a következő 10 tanácsot! Egy hét alatt már döbbenetes anyagi javulást fogsz megtapasztalni, s végre igazán GAZDAGNAK érezheted magad.

1. Gondold át, hogy miért érezheted már MOST gazdagnak magad? Írd is le és meglátod, hogy mennyi mindenért hálás lehetsz az életedben. Ne feledd, hogy „A hála gazdagság. A szegénység panaszkő." (keresztény egyházi énekes könyv). Minél mélyebb hálát érzel a meglévő gazdagságodért, annál gazdagabbá válsz.

2. Mindig legyen nálad készpénz! Tarts mindig egy 1000 Forintost a pénztárcádban, ragassz rá egy öntapadós címkét, s írd rá a következőt: „Köszönöm mindazt a pénzt, amit életem során kaptam."

3. Naponta többször is mondogasd, hogy: „Egyre gazdagabb vagyok, megérdemlem a bőséget."

4. Kerüld a bőséggel kapcsolatos negatív gondolatokat és érzéseket! Csak pozitív gondolataid legyenek a pénzzel kapcsolatban is, mert a pozitív gondolatok hozzák meg számunkra az általunk vágyott jót és előrelépést.

5. Alkalmazd a pénzmágnes-meditációt, amit a youtube-on meg is hallgathatsz meg vagy itt!  (Véleményem szerint ez a legjobb meditáció a gazdagság bevonzásához).

6. Képzeld el, hogy bármit megvehetsz a pénzeden, amire szükséged van. Fontos, hogy ne sok pénzt képzelj el, hanem azokat a dolgokat, élményeket, amelyeket meg tudsz a pénzen vásárolni!

7. Keress ötleteket, hogyan tudsz minél több pénzt bevonzani. Írd le ezeket! Például mellékállások, megunt holmik eladása stb.

8. Küldj üzenetet az Univerzumnak, hogy megérdemled a pénzt és szükséged van rá!

9. Gyakran kérdezd meg magadtól: „Mit adhatok itt? Hogyan lehetnék ennek az embernek, illetve ennek a helyzetnek a szolgálatára?"

10. Adakozz! Fontos, hogy jövedelmed 10 %-át költsd adakozásra és meglátod, hogy sokszorosan visszajön ez a pénz. Néha ugyanannyi pénz jön vissza, néha a tízszerese, vagy akár százszorosa – ezt soha ne feledd!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL