ANGYALISKOLA

Indigó-, kristály- és szivárvány-gyerekek

Szerző:
Szabó Anna
Ez a három generáció azért kapta a furcsa - indigó, kristály, szivárvány - elnevezést, mert az aurájuk színei, az energiamintájuk leginkább a nevüket adó dolgokhoz hasonlít.  Az indigó-gyermekeknek rengeteg indigókék szín van az aurájukban.
Találkozz a szivárvány-gyermekekkel!

Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A szivárvány-gyermekek e földön sosem éltek még, a kristály-gyermekek gyermekei ők. A szivárvány-gyermekek senkitől sem félnek. Kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor.



És persze, itt vannak a kristály-gyermekek

Az első, amit észreveszel rajtuk, a szemük: hatalmasak, beléd hatolnak, és bölcsebbek, öregebbek, mint maga a gyerek. A kristály-gyermek szeme - ha rád néz - hozzád kapcsolódik, hipnotizál, és azon veszed észre magad, hogy a lelked ott áll meztelenül előtte, mindent láthat. Talán észrevetted már, milyen gyorsan népesítik be földünket az ilyen gyerekek. Mind boldogok, elégedettek és megbocsátók. A fénnyel dolgozók új generációja ők, egészen picik, alig hét évesek, és nem is hasonlítanak az előző nemzedékhez. Sok szempontból ideálisak a tulajdonságaik, azt az irányt mutatják, amerre az emberiség fejlődik – és az bizony jó irány.



Az előző generáció szülötteit, akik most héttől talán huszonöt évesek, nevezzük indigó-gyermekeknek

Pár tulajdonságuk hasonlít a kristály-gyermekekéhez. Mindkét nemzedék nagyon érzékeny, szenzitív inkább, és különleges képességeik vannak, fontos életcélokkal rendelkeznek. A fő különbség a temperamentumukban rejlik. Az indigó-gyermekek harcos szelleműek, mert közös céljuk a minket már nem szolgáló régi rendszerek ledöntése, felszámolása. A kormányokkal harcolnak, az elavult oktatási és jogi rendszerekkel, amikben már nincs többet semmi logika. És ehhez kemény elhatározottság és erő kell.

Azok a felnőttek, akik általában utálják a változást és a kényelem hívei, félreérthetik az indigó-gyermekeket. Rendszerint sikerül is őket besorolniuk valamilyen pszichiátriai rendellenesség „dobozába”, mint például a hiperaktivitás, a figyelemhiányos rendellenesség, És persze, ha gyógyszeresen kezelik, az indigók nagy része elveszti csodás érzékenységét, a szellemvilág ajándékait, a harcos szellemet.



Ennek ellentéteképpen a kristály-gyermek nyugodt és kiegyensúlyozott

Persze, hisztizhet néha, de a legtöbb esetben megbocsátó és könnyen kezelhető. A kristályok nemzedéke az indigók által vágott ösvényen jár. Az indigó-gyermek megy előre - bozótvágó késsel a kezében -, és eltakarít mindent, ami zavaros, ami útban van. Utána megy a kristály-gyermek, a már megtisztított ösvényen, egy már biztonságosabb és békésebb világba. És ott majd a félelmet nem ismerő szivárvány-gyermekek tehetik azt, amit tenniük kell: adhatnak.


Az indigó-gyermekek nagy része tisztánlátó

A kristály-gyermekek aurája opálos, ezernyi pasztellszínnel. Imádják a köveket és kristályokat, vonzódnak hozzájuk. A szivárvány-gyermekek szivárványszín energiát sugároznak, olyat, amivel mi mind teremtődtünk, ami az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat biztosítja.


Az indigó-gyermekek megérzik, ha hazudnak nekik

Ugyanúgy, ahogy a kutyák megérzik a félelmet. Tudják, mikor nem mondanak nekik igazat, mikor atyáskodnak felettük, mikor manipulálják őket. És mert közös céljuk egy új, egységes világ megteremtése, hogy ebbe az irányba terelgessenek minket, az indigók belső „hazugságérzékelője” kikapcsolhatatlan. Mint már mondtuk, a harcos szellemük sok felnőttet megrémít, és mert nem viselik el a hazugságot, sokszor nem tudnak számunkra hétköznapi szituációkban, akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen megfelelni. Egyszerűen nem tudnak másképp cselekedni, mint ahogyan éreznek, nem tudják tettetni, hogy minden rendben van. Így aztán gyakran kerülnek orvos kezébe, aki aztán nyugtatókat és erős gyógyszereket rendel el.


A kristály-gyermekek velük született spirituális képességeit is gyakran félreértik

A kristály-gyermekeknek gyakran van telepatikus képességük, ettől aztán sokkal később kezdenek el beszélni, mint kortársaik.

Már most is egyre többen vagyunk, akik valamilyen szinten hozzáférünk pszichikus képességeinkhez. Egyre inkább érdeklődünk a paranormális dolgok iránt, már nem titokban, könyvek, tévéműsorok is foglalkoznak vele, és nem csak „csodabogárként” a színes hírekben.

Nem is meglepő hát, hogy az indigó-gyermekeket követő generáció hihetetlenül gyakran rendelkezik telepatikus képességekkel.

A kristály-gyermekek nagy része jó későn kezd beszélni, nem ritka, hogy csak három, négy éves korban. De a szülőknek még sincs gondjuk addig sem a kommunikációval. Épp ellenkezőleg.

A kristály-gyermekek szülei valamiféle elméből-elmébe kommunikációval boldogulnak, nem is rosszul, gyerekeik pedig telepátiával, maguknak kitalált jelbeszéddel és hangokkal, sőt, dallamokkal segítenek rá.

A baj akkor kezdődik, a kristály-gyerekkel, ha a hivatalos felmérések, - épp a kései beszédkezdés miatt - abnormálisnak, óvoda és iskola éretlennek, sőt autistának minősítik őt.


Az autizmus definíciója teljesen világos

E szerint az autista személy a saját kis világában él, és nincs kapcsolata az azon kívül állókkal. Az autista azért nem beszél, mert nincs mit mondani a másoknak, nem érdekli, hogy gondolatait megossza velük.


De a kristály-gyermekek nem ilyenek

Épp ellenkezőleg. Szinte mindenkihez láthatatlan szálak kötik, kommunikatívak, kedvesek és simogatók. És tehetségesek, filozófiai és szellemi téren is. Szinte hihetetlen mértékű kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a külvilág felé. A kristály-gyerekek mindig tudják, érzik, kinek van szüksége egy ölelésre, egy puszira. Egy autistát ez nem érdekelné.


Ezek a gyerekek a válaszok az imáinkra

A szivárvány-gyermekek csak most vannak születőben, ahogy a kristály gyermekek egyre növekednek, lassan felnőttek lesznek. A szivárvány-gyermekek dolga talán az, hogy pótolják az ezerszínű fényt, ami egyre kevésbé ér minket, pedig szükségünk van rá. Mintha csak kimennénk a mezőre, a napfényre, tőlük is a szivárvány minden színében pompázó energiát kapunk.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL