FOGYÓKÚRA

A Halak és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!








Fogyókúrás személyiségvonások

A Halakra jellemző, hogy elhatározzák, hogy fogyókúrázni kezdenek, és ezután azonnal megesznek egy jó nagy habos süteményt. Mondanak valamit az egyik pillanatban, a következőben pedig annak éppen az ellenkezőjét teszik. Az idealista Halak vonzódnak a sztárdiétákhoz és a fogyókúrás tablettákhoz. Hisznek azoknak a reklámoknak, amelyek gyors fogyást ígérnek az étrend megváltoztatása nélkül. A Halaknak érzékeny szervezetük van, ezért egészséges, kiegyensúlyozott étrendet kell kialakítaniuk, és rendszeresen kell mozogniuk. A fogyókúrás tablettákat nem a Halaknak találták ki, az ő szervezetük ugyanis eléggé rosszul reagál a gyógyszerekre.


Erősségek a fogyókúra szempontjából

A fogyókúrázó Halak nagyszerű szervezők, ezért ha úgy döntenek, hogy fogyókúrába kezdenek, nagyon jól megtervezik a diétás programjukat. Szeretik a jó ételeket, ezért nagyon fontos, hogy változatos étrendet alakítsanak ki, amelyben főleg egészséges, diétás ételek szerepelnek. Ha azt akarják, hogy be tudják tartani a diétás étrendjüket és a testmozgási programjukat, akkor használniuk kell nagyszerű képzelőerejüket, hogy maguk előtt láthassák, hogyan fognak kinézni, miután lefogytak.



Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A határozatlan, sokszor döntésképtelen Halak számára nagyon nehéz meghozni azt a döntést, hogy fogyókúrába kezdjenek. Ideális esetben valaki más fogja nekik azt javasolni, hogy jó ötlet lenne új étrendet kialakítani és sportolni. A Halak számára nagyon fontos, hogy legyen mellettük valaki, aki támogatja őket a fogyókúrázásban, mivel nagyon érzelmesek, és könnyű őket befolyásolni. Egy rossz megjegyzés vagy kritika eltérítheti őket a diétás tervüktől, ha pedig valami miatt szomorúak lesznek vagy aggódni kezdenek, akkor nagy az esélye annak, hogy teleeszik magukat.


Fogyási képességek

A fiatal Halak számára általában nem jelent problémát a diétázás és a fogyás. Az idősebb Halak azonban hajlamosak könnyen meghízni. Abban a pillanatban egészséges étrendet kell kialakítaniuk, és el kell kezdeniük mozogni, amint elkezdenek hízni, mert így elkerülhetik, hogy később még kövérebbek legyenek. A Halak gyorsan fogynak, ha nem kételkednek önmagukban, és cselekednek ahelyett, hogy csak a csodára várnának.



Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL