FOGYÓKÚRA

A Vízöntő és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!








Fogyókúrás személyiségvonások

A Vízöntők gyakran vonzódnak a misztikus, rejtélyes dolgok felé. A fogyókúrázó Vízöntő számára nagyon vonzóak a sztárdiéták, a gyógynövényekből készült étrend-kiegészítők, a fogyókúrás tabletták és a különféle ételek kombinálása. A Vízöntő azonban, logikus gondolkodásmódja segítségével, gyorsan ráébred arra, hogy a fogyás és az alacsonyabb koleszterinszint elérése érdekében egészséges fogyókúrás programot kell követnie. Ha a Vízöntő el szeretné kerülni a vérkeringési problémákat, akkor alacsony zsírtartalmú étrendet kell kialakítania, és rendszeresen kell sportolnia.


Erősségek a fogyókúra szempontjából

A Vízöntők – optimista természetüknek köszönhetően – jó bulinak tartják a fogyókúrás program elkezdését. Erősek és függetlenek, ezért nem kell félniük attól, hogy valami arra csábítja őket, hogy befejezzék a fogyókúrázást. A nyugodt és logikus Vízöntő számára könnyű feladat a diéta és a testmozgási program megtervezése. Mivel nem szereti, ha lekötve érzi magát, nagyon fontos, hogy egy kis rugalmasságot is belevigyen a fogyókúrás terveibe.



Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A fogyás elég nehéz lehet azon Vízöntők számára, akiknek nagyon szilárd véleményük van a dolgokról. A fogyáshoz változásra van szükség, és a Vízöntőknek nem szabad félniük megváltoztatni a fogyással kapcsolatos elképzeléseiket. Mivel természete teljesen kiszámíthatatlan, előfordulhat, hogy egyik nap még ő a tökéletes fogyókúrázó, a következő nap pedig már teleeszi magát egészségtelen ételekkel. Az önbizalomhiány meggátolhatja a Vízöntőt a súlyproblémái megoldásában.


Fogyási képességek

Amint megértette a logikus gondolkodású Vízöntő, hogy miért is kell diétáznia és sportolnia, nincsen semmi probléma. A Vízöntők nagyon találékonyak, és meg fogják találni annak a módját, hogyan tegyék élvezetessé a fogyókúrájukat. A testmozgás rendkívül fontos a számukra, akik az egyéni sportokat – például az úszást – szeretik. Nem túl valószínű, hogy egy Vízöntő részt fog venni valamilyen csoportos fogyási programban, mert túlságosan is fontos számára az egyedüllét.


A fogyást segítő ételek

A Vízöntők számára kulcsfontosságú az alacsony zsírtartalmú diéta. Fogyassz sok gyümölcsöt, különösen almát és citrusféléket. A szárított vagy fagyasztott gyümölcsök is megfelelnek a fogyókúrának. Kerülj minden olyan ételt, amelynek magas a zsírtartalma, valamint a tartósított élelmiszereket, a sűrű, gazdag szószokat és az édességet.



Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL