FOGYÓKÚRA

A Bak és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!








Fogyókúrás személyiségvonások

A fogyókúrázó Bakok annyira erősen tudnak egy célra koncentrálni, hogy ha egyszer úgy döntenek, hogy diétázni kezdenek, gyorsan le fognak fogyni. A hajlíthatatlan Bakok számára a szigorú fogyókúra-tervezetek a legmegfelelőbbek. Ha azonban rosszul sikerül a fogyókúrájuk, akkor más embereket és más dolgokat fognak okolni – soha semmi nem az ő hibájuk! A Bakokat nehéz kielégíteni, ezért ügyelj arra, hogy realista fogyókúrás célokat tűzz ki magad elé.


Erősségek a fogyókúra szempontjából

A Bakoknak számos olyan erősségük van, amely segít nekik a diétázásban és a lefogyásban, még akkor is, ha az elhízás tényleg nagy problémájuk. Nagyszerű szervezési képességekkel rendelkeznek, ráadásul szeretik a rutinszerű dolgokat, és emiatt nagyon könnyű számukra betartani a diétát és a testmozgási programot. A céltudatos gondolkodású Bakok számára az olyan fogyókúrás program az ideális, amely gyakorlatias és szigorú szabályokat tartalmaz.



Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A nem túl magabiztos Bakok számára nehéz lehet a fogyás. Nem szeretik, ha tanácsokat adnak nekik azzal kapcsolatban, hogy hogyan fogyjanak le, hogyan diétázzanak, hogyan sportoljanak, vagy egyáltalán bármit hogyan tegyenek. Azt hiszik, hogy mindent ők tudnak a legjobban. Hajlamosak egyszerre csak egy dologgal foglalkozni, vagyis előfordulhat, hogy leállnak a diétázással és a sportolással, ha valami más közbejön.


Fogyási képességek

A Bakoknak kitűnő esélyeik vannak a fogyásra, ha felhasználják elképesztő önfegyelmüket és erős koncentrálási képességeiket annak érdekében, hogy be tudják tartani a fogyókúrás programjukat. A többi csillagjegy szülötteivel ellentétben a szigorú és kemény Bakok tárt karokkal fogadják a megkötéseket. Számukra nem jelent problémát a fogyókúra sikerességét segítő kalóriaszámolgatás, a zsírbevitel csökkentése, a sportolás mennyiségének növelése és egyéb változtatások bevezetése.


A fogyást segítő ételek

A sovány hús, a péktermékek, a burgonya, a tészta és a kukorica mind nagyon jó a Bakok számára. Fogyassz sok kalciumban gazdag élelmiszert, hogy megvédd a Bakokra jellemző gyengébb testrészeket, mint amilyenek például a csontok és a fogak. Kerüld a hideg ételeket. A Bakok számára a legjobb, ha az étel legalább szobahőmérsékletű vagy annál melegebb.



Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL