FOGYÓKÚRA

A Nyilas és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!








Fogyókúrás személyiségvonások

A fogyókúrázni kívánó Nyilasoknak olyan változatos diétatervezetre van szükségük, amely biztosít számukra valamekkora szabadságot. A Nyilasok általában egy időben kezdenek el fogyókúrázni, sportolni, és dolgozni egy új munkahelyen. Nehéz lefogyniuk a csípőjükből és a combjukból. Nincs elég türelmük ahhoz, hogy számolgassák a kalóriákat, és nagyon gyorsan le akarnak fogyni. Az alkoholból származó kalóriákat az egészség és a fogyás szempontjából is korlátozni kell.


Erősségek a fogyókúra szempontjából

A Nyilasok óriási lelkesedéssel fognak bele a fogyókúrázásba. Optimista természetük miatt arra számítanak, hogy a fogyás és a testsúlykontroll teljesen problémamentes lesz. A Nyilasok nagyon jól tudnak alkalmazkodni az új étrendhez, és szeretik befejezni azt, amit elkezdtek. A testmozgás valamennyi Nyilas számára rendkívül fontos.



Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A fogyás nehéz lehet a Nyilasok számára, mivel túl sokat szoktak vállalni. A tervezés és a türelem hiánya igencsak megnehezíti a diéta betartását. A Nyilasok nem túl háziasak, ezért olyan diétatervezetet kell választaniuk, amely egyszerű ételeket tartalmaz. A testsúlykontroll nem könnyű feladat a torkos Nyilasok számára.


Fogyási képességek

A Nyilasoknak rendkívül nagy esélyük van a sikeres fogyásra, ha vissza tudják fogni azt a vágyukat, hogy mindig a saját fejük után menjenek. Nyughatatlan természetük megnehezíti a fogyókúrás program hosszú távon történő betartását. A legjobb tulajdonságuk a fogyókúra szempontjából a lelkesedésük. A Nyilasokra nem jellemző az elhízás, de ha mégis van valamennyi zsírfeleslegük, akkor az főként a csípőn és a combokon található. Egy értelmes, jól átgondolt, változatos új étrend és a gyakori testmozgás meg fogja oldani a problémát.


A fogyást segítő ételek

Rengeteg C-vitamin (citrusfélék, kivi, narancs), paradicsom, póréhagyma, vöröshagyma, fokhagyma, valamint viszonylag sok fehérje. Kerüld a nagy mennyiségű tartósítószert tartalmazó gyorséttermi ételeket, a túl sok alkoholt, a cukrot, az édességeket és a süteményeket. Ha nagyon édesszájú vagy, akkor általában egyél gyümölcsöt a sütemény és az édesség helyett.



Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL