FOGYÓKÚRA

Nagy nyári leves diéta - 2 nap alatt mínusz 2 kg

Szerző:
Szabó Anna
Használd ki, hogy a forróságban nem kívánod a nehéz ételeket. Egy egyszerű leves alapú diétával nem csak a folyadékot tudod pótolni, de egy kis felesleget is leadhatsz.

 

A nagyobb súlyfeleslegtől nehéz megszabadulni, kitartó diétára van szükséged hozzá. Egy gyors leves alapú étrenddel azonban 1-2 kilót biztosan leadhatsz, és a teltségérzetedet kiváltó étel mennyiségét is lecsökkentheted.

Bár elegendő vitamint és tápanyagot juttatsz a szervezetedbe ezzel az étrenddel, mégsem szabad sokáig követni, hiszen a kiegyensúlyozott táplálkozás nagyon fontos. Figyelned kell közben arra, hogy rengeteg vizet igyál, hiszen így érvényesülhet a méregtelenítő hatás is. Minden étkezés mellé fogyassz el egy pohár folyadékot.

Olyan leveseket válassz, amelyek rántás nélkül készülnek. Lehetőleg zöldség vagy gyümölcs alapú ételekben gondolkodj. Felejtsd el a bolti zacskós leveseket, ezek rengeteg adalékanyaggal készülnek, hozzáadott cukrot tartalmaznak, gátolják a fogyást. Ha nincs, szerezz be egy turmixgépet, ezzel könnyen és gyorsan készítheted el magadnak az ebédet, és pontosan tudod, mi fog belekerülni.
Figyelj arra, hogy naponta ötször egyél, ezzel felgyorsítod az emésztésedet.

 

2 napos mintaétrend

1. nap

Reggeli


2 tojás
2 szelet puffasztott rizs
1 db paradicsom

Tízórai


1 natúrjoghurt

Ebéd


Brokkoli krémleves: Főzd meg a brokkolikat, majd sózd, borsozd. Turmixold össze natúrjoghurttal, majd forrald fel ismét. Néhány szem pirított mandulával fogyaszd el.

Uzsonna


1 alma

Vacsora


Saláta öntet nélkül

2. nap

Reggeli


1 natúr joghurt
1 kis marék zabbal

Tízórai


2 db sárgabarack

Ebéd


Gazpacho: Turmixolj össze 1 gerezd fokhagymát tv-paprikával, többféle kaliforniai paprikával, uborkával és paradicsommal. Fűszerezd sóval és borssal, fogyaszd hidegen.

Uzsonna


1 szelet puffasztott rizs
zsírszegény sonka


Vacsora


saláta öntet nélkül

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL