FOGYÓKÚRA

A Mérleg és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!








Fogyókúrás személyiségvonások

A Mérlegek abban reménykednek, hogy ha elég sokáig várnak, akkor a testsúlyproblémáik, és a magas koleszterinszintjük egyszer csak magától elmúlik! Anyagcseréjük lassú, ezért könnyen meg tudnak hízni. Emellett a testmozgástól is irtóznak, ráadásul az édességeket nagyon szeretik, és emiatt csak nehezen tudnak lefogyni. A Mérlegek azonban nagyon fontosnak tartják a megjelenésüket, és tisztában vannak azzal, hogy a testsúlykontroll, a diéta és a testmozgás segít megőrizni a jó kinézetet.


Erősségek a fogyókúra szempontjából

A hiúság a Mérlegek legnagyobb segítőtársa, ha fogyásról van szó. Nagyon jól tudnak alkalmazkodni az új helyzetekhez, ezért az új étrend és a testmozgás elkezdése egyáltalán nem okoz nekik problémákat. A Mérlegek először gondolkoznak, és csak aztán cselekszenek, és emellett sok időt áldoznak arra, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb diétát. Rengeteg energiával rendelkeznek, ezért a testmozgás kötelező számukra. A Mérlegek általában az olyan sportokban tűnnek ki, amelyek gyors mozgásokat kívánnak meg.


Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A Mérlegek nem szeretik a fegyelmet, emiatt eléggé nehéz számukra a fogyókúrás tervezet betartása. Imádnak a tévé előtt ücsörögni, és irtóznak a testmozgástól, vagyis nagyon gyorsan zsírszövetté alakítják át a bevitt kalóriákat! A Mérlegek anyagcseréje lassú, ezért a testmozgás rendkívül fontos része a fogyókúrás programjuknak. A gyors fogyás nem könnyű számukra, ugyanis imádják a jó ételeket, a bort és a szórakozást.


Fogyási képességek

A fogyás nem könnyű a Mérlegek számára. Hogy ennek mi az eredménye? Szélsőséges megoldásokhoz folyamodhatnak annak érdekében, hogy lefogyjanak. Előfordulhat, hogy nagyon alacsony kalóriatartalmú étrendet választanak, vagy túlságosan is kimerítő testmozgási programot, amit aztán nagyon gyorsan abbahagynak. Néhány esetben az is megtörténhet, hogy nem tesznek semmit, és abban reménykednek, hogy a felesleges zsírszövet majd eltűnik. Azok a Mérlegek azonban, akik okosan, az intelligenciájukat felhasználva olyan fogyókúrás tervezetet találnak, amely illeszkedik az életmódjukhoz, sikerrel fognak járni. Az olyan diéták a legjobbak a Mérlegek számára, amelyek megengedik, hogy sokféle különböző érdekes ételt készíthessenek.



Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL