FOGYÓKÚRA

Az Oroszlán és a fogyókúra

Szerző:
Szabó Anna
Hagyj fel a szigorú diétával és az egészségtelenül gyors fogyással! Lazíts, és olvasd el a csillagjegyedhez tartozó fogyókúrás tanácsainkat, tippjeinket. Lehet, hogy a bolygók meg tudják mondani neked, hogyan fogyj le, és hogyan maradj örökké karcsú!







Fogyókúrás személyiségvonások

Az Oroszlánokat vonzzák a sztárdiéták, a fogyókúrás tabletták, valamint a gyors fogyást ígérő termékek. Azt szeretik, ha minden, amit tesznek, nagyon izgalmas, és ezért a legújabb diéta vagy fogyókúrás program azonnal megragadja érdeklődésüket. Ha fogyásról van szó, akkor az Oroszlánok legjobb és leghasznosabb fegyvere a lelkesedésük, valamint a sikerre való vágyuk. Az Oroszlánok mindig mindenben magasra teszik a mércét, de nem szabad elfelejteniük azt, hogy a fogyás nem a tökéletességről szól. Számukra az olyan diéták és testmozgási programok a legjobbak, amelyek nyújtanak valamekkora szabadságok a fogyókúrázó számára.


Erősségek a fogyókúra szempontjából

A sikeres fogyás a jó szervezéstől és a tervezéstől függ, márpedig az Oroszlán mindkettőben rendkívüli. Nemcsak a saját fogyókúrás étrendjüket és testmozgási programjukat tervezik meg, hanem az egész családjukét és a baráti körükét is! Az Oroszlánok, hatalmas lelkesedésüknek köszönhetően, nagy lendülettel és nagyon jól fogják elkezdeni a fogyókúrázást, és – mivel náluk mindig magas a mérce, saját magukkal szemben is – nem fogják könnyen feladni a fogyókúrájukat, bármi történjen is.



Gyengeségek a fogyókúra szempontjából

A fogyás nagyon nehéz lehet a túlságosan is lelkes Oroszlán számára, ha olyan sztárdiétát vagy nagyon alacsony kalóriatartalmú diétát választ, amelyet egyszerűen lehetetlen betartani. Az Oroszlánoknak szükségük van az izgalomra, és ez meggátolhatja őket abban, hogy egészséges, kiegyensúlyozott fogyókúrát válasszanak maguk számára, és inkább valamelyik népszerű, agyonreklámozott diétát fogják követni. Ha rossz napjuk van, vagy valami nem úgy alakul a fogyókúrában, ahogy szeretnék, akkor teljesen abbahagyhatják a diétázást. Mivel az Oroszlánoknak nagyon magas elvárásaik vannak, ők akarnak lenni a legjobbak, és ezért nagyon feldúlja őket, ha abbahagyják a diétázást, és túl sok kalóriát fogyasztanak.


Fogyási képességek

Az Oroszlánoknak nagyon jó esélyük van a fogyásra. Nagyon erős vágyat éreznek arra, hogy ők irányítsák a saját életüket, és minden az ő kezükben fusson össze, ezért könnyű számukra hosszú távon betartani a fogyókúrás étrendjüket és testmozgási programjukat. Az Oroszlánok gyorsan le tudnak fogyni, és a családjukat és a barátaikat is arra biztatják, hogy ők is fogyjanak le. Olyan fogyókúrás tervet kell választaniuk, amely megengedi, hogy sokat legyenek társaságban, és sok időt tölthessenek kikapcsolódással. Ha az Oroszlán olyan fogyókúrás tervet választ, amely illik az életmódjához, és ha vissza tudja fogni a türelmetlenségét és a túlzott lelkesedését, akkor a testsúlykontroll nem fog problémát jelenteni neki.


Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL