EZOTÉRIA

Mi a személyes életfeladatod? - Az ősi kelyhek elárulják

Szerző:
Szabó Anna
Még nem tiszta előtted, mivel kellene foglalkoznod? Mi legyen a hivatásod? Érzed magadban a küldetéstudatot, de nem jöttél még rá, miben teljesedhetnél ki? Ha el akarod kerülni a további kísérletezgetéseket vagy tudatosan élnéd az életedet, akkor az ősi kelyhek felfedik előtted, hogy mi a személyes életfeladatod, életcélod!

 

A kehely önmagában véve a női princípium jelképe. Továbbá az intuíció, a megérzések, a befogadás, a határtalan fantázia, az anyaméh, a bőség, a kimeríthetetlen gazdagság szimbóluma. Általában még a hitet és a szentséget jelöli és némelyik kehely olyan különleges képességgel bír, mint Krisztus és Arthur király Szent Grálja. A kelta mitológia egy másik híres kelyhe /üstje Daghda istené, amelyből soha nem fogy ki az étel-ital.


Most pedig ősi kelyhek elárulják neked mi az életfeladatot! Mivel kellene foglalkoznod, mit kellene tenned, milyen irányba menj. Ha még nem találtad meg ezekre a választ vagy csalódtál azokban, amiket megpróbáltál, akkor válassz egy kelyhet és már olvashatod is az életcélodat!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL