REJTÉLY-MISZTIKA

A kristálygömb jóslás titkai

Szerző:
Szabó Anna
Kit ne foglalkoztatott volna a kristálygömb titka? Tényleg képes egy tömb hegyikristály vagy más kőzet, megmondani a jövőt? Bárki kifürkésztheti ezt a tudományt, ha órákig bámulja a követ? Akarsz Nostredamus lenni, akinek elég volt a vízfelületbe tekinteni, hogy lássa a jövőt? A kristálygömb nézőinek azt a kérdést kell feltenniük, mi a szemfényvesztés és mi a valóság?

Kristallomancia

Ez a tudományos megnevezése annak, amikor vízfelületből, tükörből, vagy kristálygömbből jósolunk. Ennek az ősi művészetnek a kulcsa, egy fényes felületű tárgyra való koncentrálásban rejlik. A történelem során sok próféta, látnok, jós, kristálygömbolvasó és szerencsemondó akadt, akik hasonló módszerekkel éltek, és a jövendölés, a jóslás volt a megélhetésük záloga.

A jósgömb anyaga hegyikristály. A sima üveg semmiképpen sem pótolhatja a kristály adta energiákat. Formája és anyaga tökéletes gömb, és mindig tisztán kell tartani. Beavatása és tisztítása, vízzel történik, majd le kell róla söpörni a negatív energiákat, végül saját energiánkkal kell feltöltenünk. Használat során és kívül, vigyázzunk, hogy ne sérüljön vagy karcolódjon meg, ezért megfelelően kell tárolni bársonyban, vagy bármilyen más puha anyagban. A gömb tulajdonosai azt mondják, mivel személyes tárgy, nem szabad idegenkezekbe adni.

Mire alkalmazható a kristálygömb?

Klasszikus jövőbelátásra, koncentrációs- vizualizációs gyakorlatokra, ha esetleg a harmadik szemünket szeretnénk fejleszteni. Különböző mágikus munkákra, energiánk megsokszorozására. Egy fajta meditációnak is használható, mivel előidézheti a révült állapotot, és megnyithatja előttünk a tudatalattit. Végezetül a sokak által népszerű, szellemidézésre is hivatott, hogy a gömb segítségével kapcsolatot létesíthessünk a szellemvilággal.

Működési elve

A jóslás két személy között, úgy is működhet, hogy a médium, avagy mágus felfogja a kérdező személy rezgéseit, ezáltal képesek lesznek beléjük látni a gömbön keresztül. Megnyílik előttük a személy tudatalattija, ha elég erősek a képességeik. A gömb tehát egyfajta katalizátor, - akár csoportosan vagy magányosan dolgozzunk vele– ami energiát bocsát ki, mivel kőzet és rendelkezik egy adott rezgésszinttel. Ezt az energiát fogja fel a kísérletező, és esik tőle révült állapotba, vagy nyílik meg tőle a tudatalattija. Így mikor a fejkendős, agyonrúzsozott, madame a jósdában, azt mondja, hogy „Látom a gömbben a jövődet, ami azt mutatja...", érdemes elgondolkodnunk jó asszonyhoz jöttünk-e, vagy legalábbis le kell vele tisztázni, miként is érti ezt. Csodatévő gömbök nincsenek, amik a tv-hez hasonlóan filmsszerűen megmutassa a jövőnket. Ám, olyan van, hogy egy igazi médiummal ülünk szemben, aki a finom rezgések hatására megnyílik, és valóban képeket lát, amik eredendően a fejéből kiindulva, a gömbbe vetülnek ki. Akárcsak a szellemidézés során, a hallomások és látomások a kristálygömbben jelenítődnek meg, de a kulcs hozzá, a spirituálisan érzékeny személy. Az információk legtöbbször a harmadik szemünkön át érkeznek, kivéve akkor, ha más entitás valamit nagyon láttatni akar velünk.

Ha jóslásra adod a fejedet, így fogj hozzá!

A hagyományos technika szerint az állványra helyezett kristálygömbből szokás jósolni, de lehet, de egy tál víz is megteszi, mint fényes, sima felület. Ha valaki egy darabka kristállyal is el tudja sajátítani az olvasást, az ugyanolyan értékes tud lenni.

A legtöbbször képek jelennek meg, szimbólumok, események. Magába, a gömbbe kell fókuszálni. Ezek természetesen nem magában a gömbben vannak. A bennünk lévő és a minket körülvevő energiával dolgozunk, és bevonzzuk a megfelelő erőt a látáshoz.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL