MÁGIA

Lottó varázslat a győztes szelvényért

Szerző:
Szabó Anna
Ideje bevetned a mágiát és vedd kezedbe az anyagi helyzeted alakulását! Ha még nem tetted meg az eheti számokat, vesd be előtte a lottó varázslatot, hogy jóval több szerencsével indulhass neki a győzelemnek! 24 órán belül megkapod a potenciális számokat! Kitudja, talán hamarosan potyapénz áll a házhoz!

Ez a varázslat egy ősi egyiptomi szerencse mágiával van keverve, ahol szintén népszerű volt a szerencsejáték. Egy mozaikszó vagy szimbólum segítségével kombinálták a mágiát, amely szerencsét és anyagi javakat hozott nekik. Csodákat egy varázslat sem ígér, de legalább plusz eséllyel indulhatsz a lottónyereményért!

Kellékek

1 zöld gyertya

1 arany gyertya

Lottószelvény

Zöldszínű toll

A varázslat menete

Szerezd be a lottószelvényedet. Majd egyik este gyújtsd meg a zöld és az aranyszínű gyertyát. Írd rá a szelvényre apró betűkkel a nevedet és a születési dátumodat.
Illetve a következő szavakat: MIKA BINKAN PAISA MILE

Tedd éjszakára a párnád alá és elalvás előtt koncentrálj arra, hogy megkapd a jó számokat. Vizualizáld azt, ahogy nyertél a lottón.

A következő 24 órában figyelj oda, mert álmodban vagy napközben megláthatod, meghallhatod azokat a számokat, amiket meg kell játszanod! Ugyanúgy a zöldszínű tollal töltsd majd ki szelvényt!

Sok sikert kívánok!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL