2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 22. - Menyhért, Mirjam
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ezekre biztosan szükséged van! - 10 angyali pecsét a mindennapokra

Wadolowska Balogh Orsolya

Boldog párkapcsolat, biztos munkahely, stabil anyagi helyzet, fix egészség, szeretet, kiegyensúlyozott baráti kapcsolatok, depresszió és átok ellen, védelem céljából. Mindegyikhez társítható egy angyal, akinek a pecsétjét elég felrajzolni, kinyomtatni, kitenni vagy akár magunknál hordani ahhoz, hogy megidézhessük az erejét, azt, amit képvisel és magunk mellett tudhassuk azt!

Ezekre biztosan szükséged van! - 10 angyali pecsét a mindennapokra

Ezekre biztosan szükséged van! - 10 angyali pecsét a mindennapokra

Gabriel

Nevének jelentése, „Isten ereje”. Általában férfiként kezelik, festik, alkotják meg őt, mivel a magyar névmegfelelője szerint, „Gábor” avagy eredetileg „Gibor”. Ha szépséges férfiként jelenik meg, hosszú aranyló haja van és fehér ruhát vagy aranyszínű páncélt visel. De sokaknak nőként jelenik meg. Ugyancsak hosszú, göndörödő aranyhaja van, és fehér ruhát hord. Olyan az arca, mint egy tökéletes kisleányé, ártatlan, jóságos, üde, zavartalan, kifejezetten természetes a szépsége és sugárzó. De láttam őt már teljes harci díszben is, mintha csak egy lovag volna, hosszú karddal a kezében. Arca mindig nyugalmat és szeretet áraszt. Gyakran mosolyog, és rendkívül előzékeny, türelmes és segítőkész.

Ezoterikus viszonylatban, ő a Nyugat és Víz angyala. A Hatodik Mennyország Ura, az Emberiség Nagykövete, Isten követe, a Kerubok hercege, és természetesen Isteni hírnök. Továbbá a Kinyilatkoztatás, Vágyódás, Igazság, Öröm, Gyermekáldás Angyala. Hozzátartozik még, a Bosszú, Halál, Feltámadás, és az Almafa Angyalának címe is. Az érzelmek, művészetek, remény, kreativitás, intuíció, könyörület is a fennhatósága alá tartozik. Az étertest, és torokcsakra őrzője. Asztrológiában, a rák, skorpió, halak jegyek felelőse.
Mindent összevetve Gábrielt Isten hangjának tartják.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Atlantisz Angyalainak üzenete - Neked!

Atlantisz Angyalainak üzenete - Neked!

Az angyalok sugalmazása szerint Atlantisz aranykorában az emberi élet több ezer évig tartott. Fennállása alatt az arkangyalok szeretve szolgálták Atlantisz 12 közösségét.  A kártyákat maguk az angyalok sugallták. Az angyalok pedig Isten gondolatai. Húzz egyet, és olvasd el üzenetüket!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Világ a teljességet, valamint az elért célt, egy fejlődési folyamat csúcspontját, sok esetben pedig az életcélt és a világban elfoglalt helyünket szimbolizálja.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Zadkiel arkangyal - Az egyensúly, vagy mérséklet ideje. Együttműködés és kompromisszum. Várd meg a tökéletes időzítést.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép