MÁGIA

Ősi egyiptomi hűségvarázslat

Szerző:
Szabó Anna
Ha úgy érzed, a párod kifele tekintget, megcsalni készül, vagy ne adj isten már sor került rá egyszer, esetleg egyszerűen csak szeretnéd bebiztosítani a hűségér irántad, hogy csak téged lásson és senki mást, akkor végezd el ezt az ősi egyiptomi hűségvarázslatot! Vess véget a maró féltékenységnek, vedd kezedben a sorsotokat!

Ez a varázslat megerősíti a kapcsolatotokat, elbűvöli a párodat, akinek eszébe sem jut más nőre nézni, megköti párod szívét és testét és benned is bizalmat kelt iránta, hogy ne keljen éjszaka álmatlanul hánykolódnod, amiért nem bízol benne és a kapcsolatotokban. Nem mellesleg ez a kis mágia feléleszti a régi vágyakat és felfrissíti a szerelmeteket is!

Kellékek

1 rózsaszínű gyertya

méz

fahéj

kömény

sáfrány

kis pohár víz

kis darab papír

rózsaszín szalag

(párod fényképe)

A varázslat menete

Pénteki nap, növő hold alkalmával végezd a ceremóniát. Menj az ablak közelébe, és a holdfényben vagy annak közelségében, kend be a gyertyát mézzel. Majd menj az oltárodhoz vagy ahol a ceremóniát végzed és tedd le magad elé a gyertyát. Vizualizáld a párodat és azt, hogy mennyire hűséges hozzád.

Utána írd fel a kis papírra a párod nevét és a tiédet. Fogd a kis tálka vizet és keverj bele annyi sáfrányt, hogy a víz sárga legyen tőle. Mártsd bele a mutatóujjadat és a neved köré rajzolj vele 13 kört. Ezt követően ejts 13 csepp rózsaszínűviaszt a gyertyáról a nevedre.

Keverj össze mézet fahéjjal és kökénnyel. Ebből is csepegtess 13-at a nevedre, hogy utána ismét 13 csepp viasz következzen.

Végül hajtogasd össze a kis papírodat 13-szor. Kösd össze (ha akarod a párod képével) a rózsaszín szalaggal. Köss rá 13 csomót majd mond:
„Ízisz, Básztet és Hathor kössön csomót a szívedre, elmédre és testedre, hogy hűséged irántam megkérdőjelezhetetlen legyen."

Égesd el teljesen a gyertyát és tedd a kész talizmánodat az ágy közelébe és tartsd ott egészen addig, amíg nem vagy teljesen biztos a párod hűségében. Ha úgy érzed beteljesülést a kérésed, akkor ásd el vagy égesd el a talizmánt a természetben.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL