EZOTÉRIA

Életed mely szakaszába avatkoznak most bele a párkák? - Húzz egy lapot és olvasd a jóslatot!

Szerző:
Szabó Anna
Itt a remek alkalom, hogy felkészülj a változásokra! Bár nem derül ki napra pontosan, hogy mi fog manapság történni veled, de a párkák jóslata elárulja, hogy életed mely területén kívánnak beavatkozni a közeljövőben! Ne aggódj, nem kell mindjárt rosszra gondolni, hiszen a változás szó meglehetősen tág fogalom és mindennek két oldala van. A párkák pedig szövik a sorsod szálait!

 

A Párkák a görög mitológiából ismert Moirák római megfelelői. Ők a sorsistennők, akik fonják, kimérik, majd elvágják az emberi élet fonalát. Ráadásul hatalmukban áll megakadályozni az istenek terveit is, hogy akaratukat érvényesíthessék.

Klóthó az emberi élet fonalát fonja, Lakheszisz ereszti hozzá a szöszt, és végül Atroposz vágja el a fonalat. Néhol csúf, ronda banyáknak ábrázolják őket, másutt gyönyörű istennőként köszöntenek ránk. Ám egy valami közös bennük: mindig méltóságteljes, misztikus és tiszteletparancsoló a megjelenésük.


Most pedig az eljött az idő, hogy megtudd, hogy mit tartogatnak számodra! Életed mely szakaszába kívánnak közbeavatkozni? A szerelembe? Az egészségbe? A munkába? Behunyt szemmel válassz egy lapot és már olvashatod is!

 

ezotéria asztrológia jóslat kártyajóslás jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL