MÁGIA

Varázstükrös szépségvarázslat

Szerző:
Szabó Anna
Mindenkinek vannak olyan testrészei, amellyel elégedetlen, és szeretné, ha sokkal szebb, jobb lenne. Ez a varázslat segít abban, hogy mind a saját, mind mások szemében szépnek lásd magad.

Hozzávalók:

- 1 apró kézi tükör
- 3 gyertya
- Rózsaolaj
- Pacsuli illatú füstölő
- Egy kis nyugalom



A gyertyák színe

A gyertyák színét az alábbi három színből válaszd ki. Lehet mindegyik ugyanolyan színű, és akkor erősebb lesz a hatás, de ha akarod, három különböző színű gyertyát használj, hogy minden tulajdonságból kapj egy keveset:


Vörös: ha szexepilt szeretnél.






Ezüst:
ha te szeretnél lenni a figyelem középpontja, és sztárhoz méltó karizmára szeretnél szert tenni.






Narancssárga:
ha általánosan vonzó és szerethető akarsz lenni.





A varázslat

Egy teliholdas éjszakán keress egy nyugodt, csendes helyet a szabadban, ahol nem fognak megzavarni. Gyújtsd meg a füstölőt és a három gyertyát. Vetkőzz le, és kend be a rózsaolajjal a testednek azokat a részeit, amelyeket meg szeretnél változtatni. Ha például úgy gondolod, hogy a melled túl kicsi, kend be a rózsaolajjal mindkét melledet. Ha mindent teljesen meg szeretnél változtatni, akkor kend be a rózsaolajjal a homlokodat, a mellcsontodat, a hasad közepét, mindkét csuklódat, valamint a két térded mögötti részeket. Vezesd át a tükröt a füstölő füstjén, aztán emeld a fejed fölé úgy, hogy a visszatükröző fele a telehold felé nézzen.



Mondd el ezt a varázsigét:


„Fa és Szél, Parázs és Köd,
Teljesítsd áldott gyermeked kívánságát,
Szent Anya, töltsd meg e tükröt,
Fényed a szépséget tegye láthatóvá,
Burkold be lágy ragyogásoddal,
Hogy mindig csak azt mutassa, ne mást.”


Engedd le a tükröt, és nézz bele

Képzeld el, milyennek szeretnél kinézni a saját szemedben és mások szemében egyaránt, és azt is, hogy milyen reakciót szeretnél kiváltani másokból. Ismételd el a következő varázsigét:


„Mint egy bimbó a réteden,
Soha ne múljon szépségem.”

Most használd a tükör visszatükröző felületét arra, hogy a telehold fényét arra a helyre vagy azokra a helyekre irányítsd, amelyeket szebbé és kívánatosabbá szeretnél tenni. Ha ezzel elkészültél, csavard a tükröt valamilyen sötét anyagba, és nagyon vigyázz rá. Ha a tükör valaha is összetörik, akkor a varázslat is megszűnik. Oltsd ki a gyertyákat, öltözz fel, és hagyd végigégni a füstölőt.


Egy kis extra hatásért

Ha például fontos randi, üzleti találkozó vagy meghallgatás előtt állsz, megint dörzsöld be magad rózsaolajjal, és 10 percet szánj arra, hogy a tükörben nézegeted magad. Miközben ezt teszed, koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket vonzónak találsz magadban, és azokra a dolgokra, amelyeket szeretnéd, ha mások látnának, amikor rád néznek.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL