MÁGIA

Nézz rá arra a távolból, akire kíváncsi vagy! - Távoli szemek varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd tudni, mit csinál a kedvesed, mikor nem vagytok együtt? Mi történik a távolban élő barátnőddel, aki régen írt neked? Használd ezt az egyszerű távolba tekintő varázslatot, hogy rátekinthess arra, akire kíváncsi vagy!

Bosszantó, hogy egy rokonod vagy ismerősöd nem ír egy ideje? Kíváncsi vagy mit csinál a kiszemelted? A távmunkát végző párod hol van és kivel? Ha még nem birtoklod az asztráliskivetítés erejét, hogy akár a szellemed utazhasson oda ránézni valakinek a körmére, használd ez könnyű varázslatot és kukkantsd meg, mit csinál az illető!

Kellékek

3 db fehér gyertya

Fekete tükör

Tömjén vagy szantál füstölő

Esetleg kép arról, akire rá akarsz nézni

A varázslat menete

Ha nem este vagy éjszaka szeretnéd végezni a varázslatot, sötétíts be annyira, amennyire tudsz. Gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyákat is háromszög alakban az oltáron. Tedd az elülső gyertyák közé a fekete tükröt.

Vedd kezedbe a fényképet, vagy ha nincs, akkor koncentrálj a személyre, akire rákívánsz nézni. Idézd fel őt maximálisan, mintha magad előtt látnád. Utána lerakhatod a képet a tükör alá és mond el a következő igét:

„Megidézem a Nap, a Hold és a Csillagok erejét,
Átlépve tér és idő fogalmát,
Hadd lássam azt, akire kíváncsi vagyok.
Anima mea, turbata et valde sed tu domine, usqueguo"

Végy egy nagy lélegeztet és tedd hozzá: „Látni akarom X-et (név), hogy most mit csinál és hol van!

Ha már gyakoroltad esetleg a fekete tükörben történő látást, akkor most próbálj azon keresztül ránézni a célszemélyre. Amennyiben ez számodra teljesen új, akkor egyszerűen megpróbálhatod így „szűzen". Illetve be is hunyhatod a szemedet és a fekete tükör energiái kihatva rád megmutatják a személyt egy meditációban. Ha gyakorlott vagy, esetleg érzékeny, úgy láthatod, mintha ott lennél vagy moziban ülnél, illetve képfoszlányokat is elkaphatsz.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL