KÖZÉRZET

Agykontroll - Használd ki az elméd erejét!

Szerző:
Szabó Anna
José Silva a gyermekeinek akart segíteni abban, hogy jobb eredmények érjenek el az iskolában. 1966-ban még nem sejtette, hogy emberek millióinak fog segíteni, hogy kigyógyuljanak betegségükből, megvalósítsák a céljaikat, elérjék az álmaikat. Nálunk Dr. Domján László kezdte el ismertté tenni, tanfolyamokat szervezni. Mára több százezerre tehető a magyar agykontrollosok száma.

Én magam is Agykontroll tanfolyamot végeztem. Elmémet arra használtam, és használom ma is, hogy távol tartsam a testemtől a betegségeket, és bármit megjegyezzek, könnyen, gyorsan tanuljak. A fejfájáson át az influenzáig minden kórságot, nyavalyát el lehet mulasztani pusztán az elménk erejével.

A Három ujj technika

Az első technika, amit megtanultam a Három ujj technika volt. Arra programoztuk az agyunkat alfa szinten, hogy ha összeillesztjük kezünk első három ujját, elménk alfa szinten kezd működni, mind a két agyfelünk bekapcsol. Ezzel nagyon sok problémát lehet orvosolni. Például, amikor közlekedem, és szeretném, hogy zöld legyen a lámpa, amikor a kereszteződéshez érek, csak összeteszem bármely kezem első három ujját, elmondom a kívánságom, és lőn' csoda, általában zöld a lámpa, mikor oda érek.

Az álomkontroll

A pohárvíz technikával, és az álomkontrollal válaszokat kapunk a feltett kérdésünkre. Ha van valami, ami nagyon foglalkoztat, és bétában nem tudod megoldani, akkor érdemes bevetni az álomkontrollt. Lefekvés előtt gondolj a problémádra, mondd el magadnak alfában, hogy szeretnél álmot, megoldást kapni az adott helyzetre, szeretnéd, ha reggel, amikor felébredsz, már meg lenne a megoldás. Meg fogod álmodni, és emlékezni fogsz az álmodra, és meg is érted azt. Ergo, megálmodod a probléma megoldását.

Pohárvíz technika

A pohárvíz technika a jó döntések meghozatalában lehet segítségedre. Egy-egy döntéshelyzetben olykor megtorpanunk egy, elbizonytalanodunk, pro és kontra érveket sorakoztatunk fel és végül félve hozzuk meg vagy az egyik, vagy a másik döntést, nem tudva, melyik a helyes. Agyunk egy része tudja, hogy mit akarunk, mi a lehető legjobb számunkra, de ezt nem mindig tudja velünk úgy tudatni, hogy azt meg is értsük. Nem verbális jelekkel hozza egyértelműen a tudomásunkra, hogy mit is kellene tennünk, hanem jeleket küld felénk és bízik benne, hogy e jeleket megkapjuk és megértjük.
A pohár víz technika abban segít, hogy tudd, mikor keresd a jeleket és esélyt ad arra, hogy megértsd, mire vonatkoznak pontosan.

Így alkalmazd a pohárvíz technikát

Este, lefekvés előtt fogj a kezedbe egy pohár vizet. Helyezkedj el az ágy szélén, nézz felfelé, lassan hunyd le a szemedet és vegyél mély levegőt. Idd meg a víz felét, és mondd el magadban a következőt „Ennyit kell tennem, hogy megoldást találjak a problémámra, ami jelen esetben foglalkoztat." – természetesen, közben gondolj a kérdéses dologra. Ezt követően helyezd a poharat az ágy mellé és feküdj le aludni. Reggel, mikor felébredsz, ismét vedd kezedbe a pohár vizet, és a fenti a módszerrel idd meg a másik felét.

Ha helyesen cselekedtél, és képes voltál csak és kizárólag a problémádra koncentrálni, miközben alkalmaztad a technikát, a kérdéses dologra vonatkozóan egy napon belül megleled a választ. Most már nincs is más dolgod, mint figyelni a jeleket. Mindenféle jelet. Egy szót, egy zeneszám szövegét, egy színt, egy gondolatot, bármit, egészen addig, amíg nem jön egy „Igen, meg van, ezt kell tennem" élmény. Ez az a pillanat, amikor egyszer csak ráébredsz a válaszra. Amikor megérkezik a jel, amit vártál és egyszerűen tiszta lesz minden, teljesen egyértelművé válik, hogy mit kell tenned.

Magyarországon szinte minden nagyobb városban tartanak tanfolyamokat, és a 4 napos tréning, vagyis a két hétvége után döbbenetes eredményekről számolnak be a tanfolyamot végzettek. A technikák mindenki számára könnyen elsajátíthatóak, hiszen a vizualizáció képességével mindnyájan rendelkezünk.



Rengeteg különböző fórum számol be arról, hogyan gyógyultak ki emberek súlyos betegségekből, hogyan értek el eredményeket az üzleti életben, hogyan találták meg életük párját, hogyan sikerült elérniük mindazt, amiről eddig csak álmodtak. Ehhez nem kellett mást tenniük, mint ellazult állapotban elképzelni önmagukat egészségesnek, sikeresnek, boldognak. És igen, hihetetlen, de sokaknak sikerült megváltoztatniuk az életüket.

Használjunk egy milliók számára veszélytelen és könnyen megtanulható módszert azért, hogy javítsunk az egészségünkön, és elérjük a céljainkat. Merjünk belevágni az ismeretlenbe! Használjuk ki az elménket, ne csak öt–tíz százalékát, hanem sokkal többet. Állítsuk végre az agysejtjeinket a szolgálatunkba. Mert az elménk megbetegíthet, de meg is gyógyíthat bennünket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL