MÁGIA

Beszélgess újra elhunyt szeretteiddel - Szellemidéző varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Mint azt jól tudjuk, van élet a halál után, és hogy szeretteinknek módjukban áll időnként visszatérni egy békés meghívás keretei között vagy akár önszántukból. Ha szeretnéd a tanácsát kérni, szeretnél szót váltani az egyik kedves rokonoddal, barátoddal, akkor itt ez a varázslat, amellyel biztonságos keretek között megteheted!

Természetesen nem hívhatjuk meg szeretteinket állandó rendszerességgel, mint ahogy ők sem tudnak folyamatosan mellettünk lenni, hiszen jó esetben – ha már minden ügyük le van zárva – nem tartoznak ide, hiszen a helyük már nem itt van a helyük, hanem odaát a fényben és a békességben. Persze időnként felüthetik a fejüket, hogy óvó tekintetükkel ránk nézzenek. Ha konkrét okkal szeretnéd most megidézni egy rég nem látott szerettedet, akkor használd ezt a varázslatot!

Kellékek

5 fehér gyertya

Készíts füstölőkeveréket a következőkből tűzálló edényben: sáfrány verbéna, bors, tömjén, levendula VAGY használd füstölőnek, illatanyagnak az elhunyt rokon/barát kedvenc parfümét, illatát

Legyen nálad egy fénykép vagy valami tárgy az elhunyttól

Tégy egy kis tálba homokot

A varázslat menete

Amint leszállt az est és készen állsz, húzz magad köré mágikus védelmi kört. A gyertyákat helyezd el oltáradon vagy ahol a varázslatot végzed ötágú csillag alakzatba. Tégy a közepére egy tálban homokot, hogy legyen ami földeljen és megvédjen. Utána gyújtsd a füstölőkeveréket.

Vedd kezedbe azt a tárgyat vagy a képet, amely a személytől származik. Hunyd be a szemedet és gondolj rá Idézd fel részletesen, hogy nézett ki, milyen volt a hangja, eleveníts fel közös emlékeket.

Utána tedd az oltár közepére a tárgyat és mond el ezt az igét:

„Felkérem X-et (akivel kapcsolatba kívánsz lépni), hogy látogasson meg engem, amint kigyulladnak a gyertyák,
Engedjék meg a Szellemvilág Őrei, hogy egy rövid időre ismét vele szót váltsak.
Egyedül X-et hívom, más vele ne érkezzen,
És mikor a gyertyák ismét kialszanak, ő is visszatér."

Ismételd el legalább ötször, közben gyújtsd meg a gyertyákat és közben fókuszálj rá és arra, hogy kinyílik egy ajtó, amin keresztül ő megérkezik.

Hideg-meleg fuvallattal, az illatával vagy az érintéssel, de mindenképpen fogja veled tudatni, hogy ott van. Ha szerencsés vagy, esetleg jól működik a harmadik szemed, akár meg is láthatod. Ha másként, hát számos módja vannak annak, hogy kommunikálhass vele. Quji tábla, vagy más egyszerű kérdéseket tartalmazó tábla. Ingamódszer, automataírás, telepatikus úton vagy hangjelzésekkel. Csak rajtad áll, miként beszélsz vele.

De miután végeztél, ne felejtsd el őt visszaküldeni és becsukni magatok után az átjárót így:

Hálás köszönet, amiért megjelentél, de most már későre jár,
Térj vissza oda, ahova tartozol már.
Szellemvilág Őrei, nyissatok utat X-nek,
Mert a gyertyák kialszanak és ő ismét a Másvilágon lesz."

Fújd el a gyertyákat, és még ha nehéz szívvel de engedd vissza a világába a szerettedet és örülj annak a kis időnek, amit akkor veled tölthetett. Szórj egy kis homokot szét a szabada vagy akár a környezetedbe és mond, hogy "Béke veled."

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL