LELKIPATIKA

Az éremnek mindig két oldala van

Szerző:
Szabó Anna
Vannak napok, mikor minden simán megy, és vannak olyanok, amikor minden összejön. Amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok. Ilyenkor mindennek a negatív oldalát veszed észre, pedig az éremnek két oldala van. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan hasznosítsd az érem pozitív oldalát.

Egy szerelmi kapcsolat vége fájdalmad, de...

Amikor a szíved nagyon fáj, mert szakított veled a szerelmed, akkor ne a fájdalom töltse ki az életedet. Persze meg kell gyászolni azt, ami elmúlt, de tudnod kell, hogy jön új szerelem. Valószínűleg csak azért sodorta az utadba a sors az exedet, hogy megtanítson valamit neked, hogy a jövőben erősebb légy, és szembe tudj szállni a nehéz helyzetekkel. Fogd fel úgy, hogy egy újabb leckét tanultál meg, amely tudást a későbbiekben is hasznosítani tudsz. Csak a jót vedd észre magad körül, és ne szomorkodj!

 

Ha elvesztettél valakit, tudnod kell, hogy mindig a szívedben él

Mindig tudni fogja, mi történik veled, és segíti az utadat. Eleinte biztos fájni fog a hiánya, de minden nappal közelebb kerülsz ahhoz, hogy a fájdalom enyhüljön, és csak a jó emlékek kerüljenek felszínre. Mindig az jusson eszedbe, mennyi dolgot tanított neked, és hasznosítsd életed során a tanultakat.

Amikor reggel úgy ébredsz, hogy ma semmi nem fog sikerülni...

Jusson eszedbe, hogy minden csakis rajtad múlik. Próbálj csak pozitív gondolatokat előcsalni a tudatod mélyéből, és a megerősítéseket használni. Miközben a munkába mész, nézd végig, milyen mozgalmas az utca, milyen szépen énekelnek a madarak, és csakis a jót vedd észre. Hidd el, azonnal elillan az a gondolat, hogy ma nem sikerül semmi.

Úgy tartják, mindenben van valami jó...

De vajon amikor valami nagy szerencsétlenség ér, például elveszíted a munkádat, arra is igaz? Ha azt tartod szem előtt, hogy a saját sorsodat kizárólag te alakítod, akkor tudnod kell, hogy nem kesereghetsz, hanem az új helyzettel szembe kell nézni. Ha egy ajtó bezáródik, kinyílik egy új - tartja a mondás, és ezt neked is el kell hinned. Minden csak nézőpont kérdése ugye?

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL