EZOTÉRIA

Miben rejlik a belső szépséged? - A mágikus almák jóslata

Szerző:
Szabó Anna
A görög mondában Párisz herceg feladata volt eldönteni, hogy a három mesés szépségű istennő közül ki a legszebb és kinek adja az aranyalmát. Mi tudjuk, hogy minden nő szép, ami mindenkiben másképp mutatkozik meg. Szeretnéd tudni, hogy a te szépséged és vonzerőd miben rejlik? Ha megerősíted, akkor egyenesen ellenállhatatlan leszel! Válassz egy mágikus almát és megtudod!

 

A mondában Párisznak, a trójai király fiának három gyönyörűséges istennő közül kellett választania, akiket felkérték az istennők, hogy legyen a bírájuk a szépségversenyben. A bölcs és minden tudás birtokosa, Athéné, az Olümposz és istenek királynője, a házasság védőszentje Héra, és a szépség és szerelem istennője, Aphrodité közül. Mindhárman ígértek neki valamit. Héra neki ígérte az Európa és Ázsia feletti hatalmat, Athéné hősiességet és győzelmet minden felett, Aphrodité pedig a legszebb földi nő szerelmét, vagyis Helénáét. Párisz Aphroditének adta az aranyalmát. Választása az utóbbi hölgyre esett. Persze nem kis botrányt kavarva...

Ahogy ők is, úgy a Földön is minden nő gyönyörű és lakozik benne egy istennő. Csupán mindenkiben másképp jelenik meg ez a szépség.


Tudni szeretnéd, hogy a te szépséged miben rejtőzik? Válaszd ki a leginkább tetsző, szimpatikus mágikus almát, és erősítsd meg azt a vonalat, ami a szépségedet tartogatja! Onnantól kezdve minden és mindenki a lábaid előtt fog heverni!

 

 

 

 

ezotéria jóslat kártyajóslás jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL