SZEX, SZERELEM

Ne csak a fülbevalót!

Szerző:
Szabó Anna
Tizenegy fénykorát élő férfit sikerült megszólaltatnunk, hogy lerántsuk a leplet a  meztelenség kontra ruhák kérdéskörről. Mint kiderült: a meztelenségnél csak egy jobb dolog van szex közben: ha nem vagy teljesen meztelen!

Eleinte nagyon vonakodva akartak megszólalni a férfiak. Úgy éreztem, talán nem merik elárulni, hogy nem minden esetben a meztelenség izgatja fel őket. Ahogy a strandon sem mindig a tanga bikinis lányok a nyerők, úgy az ágyban is sokat segíthet egy-egy ruhadarab a vágy fokozásához.

A férfiak zárkózottabban nyilatkoznak ilyen kérdésekben. Bár mi, nők szinte egy ismeretlen embertársunkkal is képesek vagyunk percek alatt kitárgyalni a nemi életünket, a pasikat keményebb fából faragták. Furmányos megközelítéssel azonban lassan nyitottabbá váltak a téma iránt, míg végül kibökték a kulcsszavakat.


Ervin (27)

Megőrülök a tűsarokért. Ha egy nőt levetkőztetek, az egyetlen dolog, amit nem vennék le róla, az a tűsarkú cipő. Szerintem nagyon izgató, ha szeretkezés közben egy ilyen szexi kiegészítő is szerephez jut. Nekem még a tetoválás is tetszik, bár az már nem ruha :)



Guszti (31)

Természetesen imádom a szexis fehérneműt, különösen a harisnyatartót! Ha van rá alkalom, próbálom úgy vetkőztetni partnerem, hogy egy pici ruhadarab maradjon rajta, például a harisnyatartó!


Laci (24)

Nekem nagyon bejön, ha a lányon fent marad a bugyi. Azért olyan izgalmas, mert kicsit olyan, mint ha nem lenne szabad szeretkeznünk. Ettől még izgatottabb leszek és alig várom, hogy belé hatolhassak.



Márk (28)

Imádom, ha a barátnőm csak egy áttetsző köntösben sétál el előttem. Ettől teljesen beindulok. Sokkal izgalmasabb, mintha teljesen meztelen lenne.


Peti (26)

Nagyon szeretem a szép ékszereket, az ízléses sminket egy nőn. Ha szeretkezünk, nem zavar, ha rajta marad egy szép nyaklánc. Sőt, akár szexuális játékszernek is kiváló lehet. Nagyon tetszenek az ízléses piercingek és a bokaláncok is!




Zsolt (35)

A melltartó feltétlenül kerüljön le a lányról, mert érezni akarom a mellének bőrét, viszont ha, egy csinos fátyol- szerű hálóing, vagy trikó marad rajta, az ellen semmi kifogásom. Nem kell, hogy teljesen meztelen legyen, legalábbis a petting idején.
A vetkőztetés legalább olyan izgató, mint az előjáték.


Isti (39)

Főleg azért szeretek kádban szeretkezni, mert a hab alól mindig felbukkan egy-egy testrész. Persze szeretem, ha a nő teljesen meztelenre vetkőzik, de nem bánom, ha valami még rejtve marad. Szex közben nagyon tetszik a combig érő harisnya! Még a cipő is fent maradhat, ha elég szexis!



Gábor (41)

Odavagyok a harisnyatartóért és a combfixekért. Egy neccharisnya látványa már önmagában is őrült szexi, hát még szeretkezés közben!




Roland (28)

Egyszer a barátnőmmel poénból bementünk egy szex shopba.
A barátnőm egyből kiszúrt egy boát, és egy üveg sarkú csizmát. Engem nem nagyon érdekeltek ezek a cuccok, inkább a szexuális játékszerek közt válogattam.

Eltelt néhány hét és már szinte teljesen megfeledkeztem ezekről, amikor egyszer csak a csajom besétált a szobába egy szál boával és abban a borzasztóan magas sarkú cipőben. Mondanom sem kell, olyan kanos lettem, hogy felejthetetlenül nagyot szerelmeskedtünk!




Szabolcs (34)

Milyen ruhák maradjanak a lányon? Semmilyen! Kivéve talán egy selyem sálat, amivel simogathatjuk egymást.


Feri (30)

A fülbevaló, a harisnya maradhat, a többit úgyis letépem róla! :) Nagyon izgatónak tartom az olyan csipkés bugyikat, amik nem tangák, hanem picit olyanok, mint a rövidnadrág, de mindenképpen legyen átlátszó és laza, ne feszüljön rá a lányra, hogy könnyen bele tudjam bújtatni a kezem.

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL