DIVAT

Sztárok a napon

Szerző:
Szabó Anna
Figyeljük csak meg őket! Ha nem tudnánk kicsodák, talán lazán elsétálnánk mellettük a strandon, de azért bizonyára megjegyeznénk, hogy milyen jó kis fürdőruci van rajtuk.

Meg kell állapítanunk, hogy Jessica Alba az egyik legcsinosabb bikini modell mai összeállításunkban.

Lindsay Lohan egyre büszkébb lehet vonalaira, az elmúlt években ugyanis elég sokat javult a megjelenése. Jelenlegi kedvence a jobb szélső képen látható fehér keretes napszemüveg - napszúrásvédő kalap, a mostanában oly divatos sötét hajszínnel. Úgy tűnik nem is rossz választás.

Paris Hilton nyilván nem szenved hiányt fürdőruhákban... Mivel ő nem követi, hanem egyenesen diktálja a divatot, egy lépéssel mindig megelőzi az aktuális trendet. Úgy tűnik, ő is esküszik a fehér keretes óriás napszemüvegre, és a nyár legmenőbb darabjára, a hajpántra.


Nicole, Nicole... kár volt ennyit fogynod. Bár az elmúlt időszakban néhány kilót sikerült visszaszednie miután agyon cikizték az anorexiás gyermeki alakja miatt. Jól is tette, mert azért az mégsem járja, hogy ilyen tuti bikiniket hord az, akinek nincs is mit beletennie! 

 

Most pedig következzen egy kis sztár-válogatás, innen-onnan. Őszintén bevallom, kifejezetten megkönnyebbültem, amikor a cikk szerkesztésekor alaposabban szemügyre vettem ezeket a fotókat. Bár nem támogatom a "dögöljön meg a szomszéd tehene is!" hozzáállást, a bajszom alatt azért mégis mosolyogtam egy kicsit, hogy a híres Kate Hudson melle leginkább egy picurka pattanásra emlékeztet, Cameron Diaz felsőteste pedig inkább hasonlít egy ruhaszárító rácsra, mint egy szexi nő alakjára...  

Azért persze maradt még olyan híresség is, akire méltán irigykedhettem. Ilyen volt például Scarlet Johansson is, aki egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van! Formás, nőies és a pasik megvesznek érte! Eva Longoriával és Mischa Bartonnal is szívesen cserélnék, és nem csak fürdőruhát! 

A kötelező sztár kellékeket ne feledd, tehát:

- kendő, vagy hajpánt, esetleg strand kalap
- fehér keretes napszemüveg
- bikini alsó és felső kombinációk
- metál színek (ezüst, arany)
- kiegészítők: karikák, nyakláncok, feltűnő fülbevalók
- pánt nélküli fazonok, amiben egyentelesen barnulhat a vállad! 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL