DIVAT

4 hasznos weboldal, amit minden háziasszonynak ismernie kell

Szerző:
Szabó Anna
Az internet hatalmas segítség lehet a mindennapokban, azonban a töménytelen mennyiségű információban nagyon könnyen el is tévedhetünk. A következő összeállításban négy olyan weboldal található, amit minden háziasszony hasznosnak találhat.

 

ShopAlike

Az online vásárlás egyszerűségéről rengeteget hallani, ám a hatalmas virtuális választék gyakran megnehezíti a dolgunkat, hiszen sokszor azt sem tudjuk, hová nézzünk a számtalan ajánlat között.

Ebben siet segítségünkre egy termékkereső oldal, a ShopAlike, ami rengeteg webáruház kínálatát gyűjti össze egy helyen. A ruházati cikkeken és cipőkön kívül táskák, szépségápolás, sport, háztartás és lakberendezés kategóriákban is megtalálunk mindent, amire csak szükségünk lehet. Az oldalon a pofonegyszerű keresési lehetőségek mellett az árak, sőt, az akciók nagysága szerint is rangsorolhatjuk a több százezer terméket.

Mindmegette


Biztosan te is rengetegszer feltetted már magadnak a kérdést: mit főzzek ma? Az ilyen pillanatokban jöhet a legjobban a Mindmegette hatalmas receptgyűjteménye.


A receptek és komplett menüsorok mellett diéták is találhatók az oldalon, a részletes receptkeresőben pedig még a meglévő hozzávalóink alapján is kereshetünk az elkészíthető ételek között.

Krémmánia


A mindennapjainkat körülvevő megszámlálhatatlan reklám a legtöbb esetben csak hangzatos szlogenekkel tömi tele a fejünket, igazán fontos, hiteles információkkal azonban szinte soha. Ez leginkább talán a szépségápolási termékek esetében igaz, de létezik megoldás azok számára, akik alaposan megismernék a különböző készítményeket a vásárlás előtt.


A Krémmánia interaktív oldalán olyan felhasználók véleményeit olvashatjuk, akik már kipróbálták az adott termékeket, így a lehető leghitelesebb információkhoz juthatunk a témában. Sőt, ezen kívül még a különböző összetevőkről is részéletes leírásokat találhatunk, ami hatalmas segítség lehet a tubusok és üvegcsék hátulján lévő apró betűs részek megértéséhez.

Házipatika


Számtalan olyan egészségügyi problémánk adódhat, amikor érezzük, hogy nem kell egyből az orvoshoz szaladnunk, de a megoldásban mégsem vagyunk biztosak. Az ilyen helyzetekben szükség van egy megbízható forrásra, ahol szakemberektől kaphatunk segítséget.


A Házipatika oldalán részletes leírásokat találhatunk a betegségekről, ezen belül az okokról, a tünetekről és a kezelési módokról is, ezen kívül életmódtippekkel, és táplálkozási tanácsokkal is találkozhatunk.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL