Napi horoszkóp - 2015-07-03

Kos

Kedves Kos! Türelmetlenül várod, hogy hátat fordíts kötelezettségeidnek és félrevonulj azzal, akit hevesen kívánsz minden pillanatban. Gyorsan összecsapod a munkádat, és ahogy az elfoglaltságaid engedik, máris minél messzebb rohansz a munkától. Szerencsére megteheted. Ma nem kell tartanod attól, hogy sürgős ügyekkel feltartóztassanak.

Bika

Kedves Bika! Többször is szólni kell hozzád, hogy meghalld. A munkában nem sok kárt teszel, csendes mosollyal befelé nézel. Valóban, akkor voltál a legboldogabb, amikor még semmid sem volt. Voltak céljaid, jó vagy rossz kilátásaid. Most azonban már több mindened van, de néha olyan vagy, mint az űzött vad. Melyik időszak volt a jobb?

Ikrek

Kedves Ikrek! Sokszor bebizonyosodott már, hogy hiába tologatod a kellemetlen teendőket, végül szembe kell nézned velük. Ezt a feladatot nem bízhatod másra, csak te oldhatod meg. Az is igaz, hogy néha az idő sok mindent megold, és tetemes vesződségtől kímél meg. A mai probléma azonban azok közé tartozik, melyeket nem lehet halogatni.

Rák

Kedves Rák! Ha úgy érzed, hogy megfakult személyiségednek fényes csillogása, tarts egy kis önvizsgálatot. Ne önsajnálatot, mint eddig, hanem számvetést. Most nem megy minden olyan jól, mint korában, de hidd el, szükség van néha az egyedüllétre is. Akkor tudod csak meg igazából, mit jelentett a másik személye, ha éppen nincs melletted.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! E napon is gondoskodsz arról, hogy irányítsd az eseményeket, nem tűröd, hogy bárki beleszóljon abba, amit teszel. Még a Sorsot is tétlenségre kárhoztatnád, ha rajtad múlna. Telefonálsz, ügyintézel, tárgyalsz, nem lankadsz. Este választhatsz a csillagos ég alatti romantikus séta, vagy a nyüzsgő társasági élet között.

Szűz

Kedves Szűz! Nevetséges volna azt remélni, hogy lezárult az ügy. Nem úszod meg ennyivel! Értelmetlen ez a nagy aggodalom, hisz eddig is minden terv szerint sikerült. Meg kell adnod a lehetőséget a sorsnak, hogy közbeszóljon, hagyj néhány nyitott kérdést. Ha kedvesed lelkét nyomja valami, hallgasd meg. Együtt megkereshetitek a kiutat.

Mérleg

Kedves Mérleg! Tökéletes a rend, a harmónia körülötted, így nem kell aggódnod, menj el nyugodtan szabadságra. Már az is hasznos lehet, ha csak ezt az egy napot veszed ki, és meghosszabbítod a hétvégét. Ne feledd, ha nem pihened ki kellőképpen fáradalmaidat, egy idő múlva a munkád is megsínyli. Teljesítményed romlik, gyakrabban hibázol.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nem vitás, hogy a hátrahúzó erő jelenléte nemkívánatos hatásokkal járt, és rengeteg energiádat vette el a céltalan küzdelem. A jelenlegi helyzetben az lenne a hiba, ha a történteken rágódnál, és az elmúlt napok eseményeit elemeznéd. Törődj a közeli jövővel, és alaposan nézd át, mire van szükség az eredményes munkához.

Nyilas

Kedves Nyilas! A meleg elviselhetetlen, próbálj tehát minél előbb meglógni a munkahelyedről. Ma nem lehet, de nem is érdemes igazán dolgoznod. Ha teheted, az elkövetkező három napban még csak gondolatban se foglalkozz a teendőiddel. Vesd bele magad a nyár örömeibe, éld ki szenvedélyeidet! Nem gond, ha meghosszabbítod a hétvégédet.

Bak

Kedves Bak! Energiáid kifogyhatatlannak látszanak. Egy keveset a szerelembe is kellene fektetni. Kedvesed ugyan megértő és messzemenően tiszteli hatékony ügyintézéseidet, de nem bánná, ha rá is szánnál egy kis időt. Bármennyire tagadjuk, a romantikára napjainkban nagy szükség van. Ne hagyd, hogy az ész diktáljon. Bízz a csillagokban!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Maradj – vagy menj? Ez a kérdés! Ha repülővel készültél útnak indulni, nincs mit tenni. Ha azonban autóval, vagy vonattal akartál elmenekülni, inkább halaszd el! Nagyobb bajok nem érnének, apróbb, idegesítő bosszúságok azonban igen. Ha külföldre tartasz, és muszáj épp ma útra kelned, gondosan ellenőrizd úti okmányaidat!

Halak

Kedves Halak! Aránylag csendesen telik el ez a nap, jelentős eseményt, váratlan fordulatot hiába is várnál. Így aztán módod van arra – amit más alkalmakkor általában elmulasztasz megtenni -, hogy aprólékos gonddal megtervezd a hétvégédet. Az előkészületek gyakorlati részével való foglalatoskodást szívesen hárítod a családtagjaidra.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL