SZEX, SZERELEM

A bűvös 69-es

Szerző:
Szabó Anna
A 69-es neve elég egyértelműen kifejezi a pozitúrát: hiszen a lábujjaktól a fejig - éppen így csináljuk. Ez az a pozitúra, amiben egyszerre csinálod és élvezed az orális szexet.

Az általános mód erre, hogy te vagy felül, a férfi arca felett, eközben éppen eléred a péniszét. Mivel ebben a pozíciódban valóban egyszerre ad és kap a két fél, sokan azt gondolják, hogy ez a legtökéletesebb szexuális pozitúra.

Mások viszont abszolút frusztrálónak tartják: olyan egyszerű egy kicsit lustálkodni az egyik oldalon! Gondolj csak bele: ha már közel vagy a csúcshoz, biztosan tudsz koncentrálni az Ő örömére is? Épp ez az oka, hogy sokan fiatalkorukban kipróbálják ezt a pozitúrát, de aztán feladják: mondván: túl sok vele a munka. Ez pedig nagy hiba: csak egy kis huncutság kell hozzá, hogy igazán istennővé válj ebben a műfajban is! Íme: hogy csináld, és hogyan legyél mester benne!

-Ok, az, hogy ilyen egyértelműen partnered "arcába" nyomod nemi szervedet, az valóban elég durvának tűnhet - épp ezért lesz ez annyira felszabadító élmény! A legtöbb nő gátlásos ezzel a testtájával kapcsolatban, szóval az, hogy látod, Ő mennyire odavan érte, életre szóló élmény lesz!

-Ebben a pozícióban olyan részekhez is hozzáfér majd (mint pl. a gát, a hüvelybemenet), amihez egyébként nem - hiszen általában a férfiak nem jutnak túl a csiklón.

- Hogyan csináljam gyengéden? Hát ez az a pillanat, amit mindenképpen csak akkor vállalj be, ha zuhanyoztál.

- Sok férfi olyannyira erotikusnak tartja ezt a pozitúrát, hogy túl gyorsan elmegy - amikor te még csak a csúcs közelében sem jársz. Ezért a legjobb, ha adsz neki egy kis előnyt!

- Adni és kapni egyszerre: hihetetlen élmény, de azt is magával hozza, hogy nem engedheted el teljesen magad. Ez pedig a nőknek sokszor problémát jelent. Sajnos nekünk nem olyan egyszerű eljutni az orgazmusig, mint a férfiaknak. A férfiaknak sokszor elég, ha egy szájat tudnak a péniszük közelében, és máris elengedik magukat. A nők máshogy működnek: nekik kell az összpontosítás. Márpedig a férfiak az orgazmus kapujában valószínűleg nem erre fognak figyelni.


Hogyan működik a dolog?

1. Használd a kezed! Túl fárasztó lenne, hogy csak a szádat vedd igénybe. És vonatkozik ez a párodra is! Itt nincs olyan szabály, hogy csak a szádat használhatod.

2. Fordulj meg! Nem kell mindig a szokások rabjának lenni. Ha elfáradtál, fordulj meg, hagyd a párodat, hogy kielégítsen, utána még mindig viszonozhatod neki!

3. Tegyél egy párnát a feje alá: így nem azzal lesz elfoglalva, hogy elfárad a nyaka.


Más remek orális pozíciók

Neki


- Párod álljon, miközben te az ágy szélén ülsz, arccal felé. Így sokkal kényelmesebb mindkettőtöknek, és anélkül tudod őt izgatni, hogy különösebben elfáradnál. Ráadásul igazi kontrollt tudsz gyakorolni afölött, hogy milyen mélyre veszed a szádba.

- Párod álljon, miközben te előtte térdelsz. Ez is sokkal kényelmesebb, mint fölé térdelni, és a karoddal tartani magad. Ráadásul a férfiak szeretik a nőket a klasszikus alárendelt pozícióban látni.

Neked


- Ahelyett, hogy te hanyatt feküdnél, és Ő a te lábaid közé feküdne, inkább feküdjön Ő hanyatt, és te ereszkedj fölé. Támaszkodj a kezeddel a falon az ágy fejénél. Ez teljes kontrollt ad neked a fölött, hogy milyen "közelségbe kerüljetek".

- Feküdj hanyatt az ágyon, és Ő térdeljen a lábad közé. Emeld fel a medencédet és a lábadat tedd a nyakába. Használd a kezed, hogy fent tartsd a csípődet.

- Ha a megszokott, ágyon fekvős pozíciót választjátok, kényelmesebb, ha oldalra fordulsz, és párod a combodra teszi a fejét: így nem fárad el a nyaka.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL