LELKIPATIKA

Lássunk és értelmezzünk aurát - 4. rész

Szerző:
Szabó Anna
Auraiskolánk utolsó fejezetéhez érkeztünk! Mostanra valószínűleg már tökéletesen látod mások auráját. Jelenleg az auraenergiával és annak fejlesztésével ismerkedhetünk meg, harmóniába hozva ezzel önmagunkat.
Az aura és a környezet összeillesztése

Ha összeillesztjük a ruháink rezgési frekvenciáit azokkal a frekvenciákkal, amelyeket a testünk és a lelkünk természetesen kibocsát magából, akkor nagyon egyedi harmóniát érezhetünk. A hatás olyasmi, mint amikor az ember behangol egy hangszert. Behangolás nélkül csupán zajt lehet előcsalogatni a hangszerből, nem pedig harmonikus zenét. Lényegében három olyan technika van, amellyel össze tudjuk illeszteni auránkat a környezetünkkel.


1. A domináns színek összeillesztése

Amikor megtudtuk, milyenek a domináns színek az auránkban, akkor megpróbálhatjuk összeilleszteni a környezetünket vagy a ruháinkat az auránkkal. Ha újrafestjük, vagy újratapétázzuk otthonunkat, hogy a színek jobban illjenek az auránk színéhez, akkor a pszichénk pozitív stimulálást kap, és sokféle szempontból elő fogja segíteni jólétünket. Ha figyelembe vesszük azt, amit a természet csinál, hogy stimuláljon minket, akkor úgy tűnik, hogy aurapárokat érdemes használnunk az illeszkedés elérése érdekében. Ha például főleg zöld az aurád, akkor zöldet és halvány rózsaszínt érdemes használnod az otthonod díszítésénél és az öltözködésedben egyaránt.


2. A környezet és a gondolatok frekvenciáinak az összeillesztése

A gondolatok frekvenciáiról már szóltunk akkor, amikor az auraszínek jelentéseit írtuk le. Ha például arra gondolsz, hogy nyugodjon meg az elméd (kék gondolat), akkor a kék környezet felerősíti a gondolatodat. Gondolj arra, hogy amikor kilépsz a házból reggel, és az ég tökéletesen kék, nyugodtnak érzed magad, mielőtt még lenne időd bármi másra gondolni. Ez azért van így, mert az ég kék rezgése segít minden olyan gondolatot, amely az elme megnyugtatására irányul. Amikor szürke az ég, nyomasztó gondolataid támadnak, mielőtt még észrevennéd. A kék farmer nem véletlenül olyan népszerű, hiszen segít nekünk abban, hogy nyugodt lelkiállapotot érjünk el.



3. A test mentén lévő frekvencia-eloszlás összeillesztése

Ez a végső és legerősebb természetes stimulálás, azonban különleges ruhákat kíván, mint például amilyen a csakraing. Az eredmények nagyon hasonlítanak az akupunktúrával elért eredményekre, azonban tűk helyett 16 kulcsfontosságú színből álló készletet kell használni. Azoknál, akik felvették ezt a ruhát, a kísérletek pár perc után igen látványos fejlődést mutattak ki a bioenergia-mezőben (az aurában). Minden esetben kulcsfontosságú a tiszta, majdnem egyszínű színek használata (a szivárvány színei).



Az aura elnyomása

Azok a dolgok, amelyek csökkentik, tompítják, vagy eltorzítják az aurát:

- Félelem, stressz, idegesség, gyűlölet, irigység, féltékenység vagy bármilyen negatív gondolat vagy érzés.


- Fizikai krízis a testben: betegség, mesterséges stimulálás (drogok) stb. Ezek ideiglenes növekedést okozhatnak az aura méretében – ez a hatás hasonló ahhoz, amikor betegség során megnő a test hőmérséklete. Meg kell tanulnod értelmezni az aurát ahhoz, hogy diagnosztizálni tudj ilyen kríziseket. Az ilyen megnövekedett aura általában fehér.


- A ruhák és a környezet éles ellentétben áll az aurával. A fakó színű ruhák elnyelik a bioenergiát, ahelyett hogy harmonikusan kihangsúlyoznák azt. Érdekes belegondolni abba, hogy a férfiak sokkal hamarabb halnak meg, mint a nők, függetlenül a kulturális és etnikai háttértől, étkezési szokásoktól stb. Ez annak is lehet az oka, hogy a férfiak életük nagy részében fekete vagy szürke ruhákat hordanak, és csak nagyon ritkán használnak színeket. A nők sokkal több színt használnak a ruházkodás során, és gyakran cserélik a színeket. Érdekes módon a természetben nagyon sok hímnemű madár sokkal élénkebb színű, mint a nőneműek. És ők azok, akik tovább élnek. A természet mindig megmutatja nekünk a megoldást. Csak jól meg kell figyelnünk, és ötleteket kell szereznünk tőle. A szürke, fekete vagy barna ruhák viselésének egyik közvetlen következménye az, hogy hamarabb elfáradsz. Észrevetted már, hogy a gyerekek és a fiatalok most sokkal idősebbnek néznek ki, mint kellene?


Elég logikusnak tűnik, hogy el kell kerülnünk az összes fent felsorolt veszélyt. Ha közülük bármelyik hosszú időn keresztül elkísér téged, akkor annak maradandó hatása lesz a pszichédre és az aurádra.


Az asztráltest

Az asztráltestet gyakran összetévesztik az aurával. Az asztráltest a legfontosabb, örökkévaló részünk, mert bele van ágyazódva a tudatunk. Az aura rezgése megszűnik, amikor a fizikai testünk meghal. Az asztráltest azonban örök.

Az asztráltest olyan részecskékből áll, amelyeknek óriási memóriakapacitásuk van, és bennük tárolódik minden információ és intelligencia, amely irányítja a testünk és az elménk működését, többek között a gyógyítás folyamatát is. Az asztráltested nem más, mint az igazi „te”. Számítógépes szóhasználattal élve a fizikai testünk a hardver, érzékelőkkel, adó- és vevőkészülékekkel, valamint működtető szerkezetekkel, az asztráltest pedig a szoftver, memóriával, adattárolással, valamint a felhasználó szabad akaratával és tudatával, aki eldönti, mit csináljon.

Lehet, hogy a fizikai testünk tökéletlen vagy megbetegszik, csupán azért, mert még nem alakítottuk ki azt a tudatosságot, ami az építéséhez és az irányításához szükséges. A végső cél az, hogy képesek legyünk tudatosan irányítani minden egyes sejt működését a szervezetünkben, főként pedig képesek legyünk megújítani vagy megfiatalítani őket az akaratunkkal. Ha ezt elérjük, akkor örökké fiatalok leszünk, és csak rajtunk múlna, mikor és hogyan akarjuk megváltoztatni a fizikai testünket. Azt is szabadon eldönthetjük, hogy a fizikai testünkben szeretnénk-e lenni (amelyre szükségünk van, ha segíteni szeretnénk másoknak), vagy pedig az asztráltestünkben maradva csatlakozni szeretnénk-e a tudatosság forrásához. Gondolj bele, milyen boldogok lennénk akkor!

Csupán két dolog van, ami tönkreteheti az asztráltestünkben tárolt információt, és még sok életen át szenvedést okozhat nekünk: a drogok és a hangos zajok.


Kísérletezz, hogy meglásd a saját asztráltestedet!

A két mutatóujjadat tedd közel egymáshoz, hogy majdnem összeérjenek. Az a legjobb, ha sötét (például fekete), matt háttér előtt teszed ezt. Nézd az ujjak között és körül lévő tért, és meglátod, hogy az ujjaid közelében világosabb a háttér. Az átlátszó, kékes, kissé világító ragyogás valójában az asztráltest része. Ha összeérinted a kezeidet, akkor még jobban látható lesz az asztráltest. Az asztráltest alakja nagyon szorosan követi a fizikai test alakját. Vannak olyan emberek, akiknek elég erős és fényes az asztráltestük, és akár 1 centivel a fizikai testen túl is kiterjed. Egészséges embereknél az átlagos az, ha 2-4 milliméterrel nyúlik túl az asztráltest a fizikai testen.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL