ANGYALISKOLA

Angyalszámok

Szerző:
Szabó Anna
E pillanatban is vannak veled őrangyalok, hiszen ők mindig velünk vannak! Angyalaid végigvezetnek gondolataidon, érzéseiden, szavaidon, vágyaidon, álmaidon. De jeleket is mutatnak neked. Egyik kedvenc jelük a számokkal és számok sorozatával kapcsolatos.

Ezek olyan számok, amelyeket rengetegszer látsz rendszámtáblákon, telefonszámokban, órákon, és így tovább.


A számok értelmezésével könnyen megértheted az angyalaid üzeneteit

A számok mindenhol jelen vannak: digitális órákon, plakátokon, rendszámtáblákon, könyvekben, levelekben, stb. Biztosan veled is előfordult már, hogy egy szám gyanúsan sokszor fordult elő mindennapjaidban. Lehet, hogy minden órában akkor néztél rá az órára, amikor az 00-t mutatott. Esetleg egy adott napon mindig a 875-ik oldalon nyílt fel a könyved. Hidd el, ezek nem véletlenek. Minden számnak sajátos rezgési frekvenciája van, amely közvetlenül kapcsolatban áll a jelentésével.


Az angyalok azt mondják, hogy különös jelentőséggel bír az, hogy egy szám hol helyezkedik el egy hosszú számsorozatban. Ha például három vagy annál több számunk van, akkor a középső számjegy az elsődleges fontosságú. Az angyalok azt mondják, hogy ez a szám jelképezi a mondanivaló „szívét”.

A számok megmutatják azt, hogy mennyire fontos három dimenzióban látni a mennybéli üzeneteket, hogy könnyebben megérthessük a leckéket, amelyeket meg kell tanulnunk, könnyebben megláthassuk a lehetőségeket a lelki fejlődésre, és könnyebben észrevehessük az angyalok útmutatását minden egyes tapasztalatunkban és élményünkben.

A következőkben olyan számok és számsorozatok értelmezését olvashatod, melyeket az angyalaid mutathatnak neked. Ha esetleg van olyan szám, amely a mai napon gyanúsan sokszor fordult a környezetedben, akkor érdemes figyelmesen elolvasni, mit is üzen neked. Ha a szám üzenete nem világos számodra, akkor kérd meg az angyalokat arra, hogy tegyék érthetőbbé az üzenetet – mondd nekik magadban vagy hangosan:


„Kérlek benneteket, magyarázzátok meg világosan, hogy könnyebben megérthessem.”


Fontos!

Mint minden jóslási módszernél, itt is igaz az alapszabály, miszerint ha a saját belső bölcsességed más értelmezést sugall, mint az itt leírt, akkor arra kell hallgatnod. Más szóval, ha kétségeid vannak, hallgass a megérzéseidre!


A legfontosabb számok




Figyelmesen vizsgáld meg a gondolataidat, és ügyelj arra, hogy csakis arra gondolj, amit szeretnél, ne pedig arra, amit nem szeretnél. Ez a számsorozat azt mutatja, hogy valamilyen lehetőség kapuja megnyílik előtted, és a gondolataid rekordsebességgel öltenek fizikai formát. A 111-es szám olyan, mint egy villanólámpa vakító fénye. Azt jelenti, hogy a Világegyetem éppen „lefényképezte” a gondolataidat, és most anyagi formába önti őket. Elégedett vagy azokkal a gondolatokkal, amelyeket a Világegyetem elfogott? Ha nem, javíts rajtuk… ha nehézségeid vannak a gondolataid irányításával és megvizsgálásával, akkor kérd az angyalaidat, hogy segítsenek neked.




Tedd egyszerűbbé az életedet! Szabadulj meg mindentől, ami elveszi az energiádat, idődet, pénzedet – főként pedig azoktól a dolgoktól szabadulj meg, amelyek eltérítenek az életcélodtól. A mennybe ment mesterek segítenek neked az életed egyszerűsítésében.



Legyen hited! Minden rendben lesz. Ne aggódj semmi miatt, mert ez a helyzet gyönyörűen megoldódik mindenki szempontjából, aki érintett az ügyben.



A mennybe ment mesterek a közeledben vannak, és azt akarják, hogy tudd: segítenek neked, szeretnek téged, és veled vannak. Gyakran hívd magadhoz a mennybe ment mestereket, főleg akkor, ha a 3-as számot látod a környezetedben. A leghíresebb mennybe ment mesterek között van például Jézus, Mózes, Mária, Quan Yin és Yogananda.



Több ezer angyal vesz most körül, akik szeretnek és támogatnak téged. Nagyon erős és tiszta a kapcsolatod az angyali birodalommal, te magad pedig földi angyal vagy. Semmitől sem kell félned – minden nagyon jól van.



Kösd be a biztonsági övet! Nagyot fog változni az életed. Ezt a változást ne pozitív vagy negatív dolognak tekintsd, hiszen a változás nem más, mint az élet folyásának természetes velejárója. Ez a változás talán válasz az imáidra, ezért ezután is békésnek lásd és érezd magad.



A gondolataid most kibillentek az egyensúlyukból, és túlságosan az anyagi világra koncentrálsz. Ez a számsorozat arra kér téged, hogy hozd egyensúlyba a menny és a föld közötti gondolataidat. Az angyalok arra kérnek téged, hogy a lélekre és a mennyre koncentrálj, és tudd, hogy ennek következményeként az anyagi és az érzelmi vágyaid valóra fognak válni.



Az angyalok tapssal üdvözölnek téged: „Gratulálunk, jó úton haladsz! Csak így tovább, és meglátod, a kívánságod valóra fog válni!” Ez a számsorozat az egyik legpozitívabb jel, és arra számíthatsz, hogy sok csoda fog még történni veled.



Ez a jel arra figyelmezted, hogy az életed egy szakasza be fog fejeződni, és ezáltal segít neked abban, hogy felkészülhess erre. Ez a számsorozat azt jelentheti, hogy véget vetsz egy érzelmi, munkaügyi vagy kapcsolatbeli fázisnak. Emellett azt is jelenti, hogy fény vár az alagút végén. Ne halogasd a kellő lépések megtételét, és nyugodtan szakítsd le és élvezd a munkád gyümölcsét.



A változások, amelyeket most viszel véghez, a helyes útra tereltek, és az életed minden területén bőség várható.



Munkára fel, Fény hírnöke! A világnak most szüksége van az isteni életcélodra. Késedelem és habozás nélkül vágj bele szent küldetésedbe!



Ez a számsorozat arra emlékeztet téged, hogy egy vagy Istennel, és hogy érezned kell a teremtőd szeretetét magadban. Azt is jelzi ez a szám, hogy egy szituáció teljesen körbe ért.


Természetesen, ha a fenti számsorok számainak csak egyikével találkozol, akkor is az adott üzenetet kell irányadónak tekintened.


Ha a számokat megérted, akkor nagyon fogod élvezni az angyalokkal való folyamatos beszélgetéseket. Ha elkezded értelmezni a számsorozatokat, spirituális jeleket és üzeneteket fogsz látni mindenhol, ahol csak jársz. Minél többet tudsz meg a számokról, és minél többet veszel észre, annál inkább rá fogsz döbbenni, hogy a Mennyország mindig veled van – beszél hozzád, irányít, vezet, és szeret téged.

 




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL